
Με Κεντέρη και Θάνου παρόντες θα συνεχιστεί η δίκη…
Την παρουσία των ολυμπιονικών Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου στο εδώλιο αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου των δύο αθλητών μια ημέρα πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.
Την παρουσία των ολυμπιονικών Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου στο εδώλιο αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου των δύο αθλητών μια ημέρα πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.
Το δικαστήριο διέταξε την αυτοπρόσωπη εμφάνιση των δύο κατηγορουμένων που είναι απόντες από το εδώλιο και εκπροσωπούνται από τους συνηγόρους τους.
Οι δικαστές επίσης αποφάσισαν να καλέσουν σε κατάθεση τον δημοσιογράφο κ. Φίλιππο Συρίγο, ο οποίος είχε καταθέσει και στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης. Ο κ. Συρίγος σε πρόσφατο άρθρο του στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», με αφορμή τη δίκη Κεντέρη-Θάνου, ανέφερε ότι από άνθρωπο που ήταν κοντά στους αθλητές είχε πληροφορηθεί, λίγο πριν από την επίμαχη ημερομηνία, για το επικείμενο τροχαίο.
Την κλήση του δημοσιογράφου ζήτησε από το δικαστήριο ο Εισαγγελέας Έδρας, αίτημα που προκάλεσε από την πλευρά της υπεράσπισης των δύο αθλητών αίτηση εξαίρεσής του, με βασικό σκεπτικό ότι μεροληπτεί. Η αίτηση εξαίρεσης του εισαγγελέα τελικά απορρίφθηκε από τη σύνθεση που κλήθηκε να την εξετάσει.
Η δίκη θα συνεχιστεί στις 21 Φεβρουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ερντογάν: Απορρίπτουμε τις μονομερείς πολιτικές σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
- Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά ΕΟΚ και Λιόλιου: «Ή να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί»
- Πώς σχηματίστηκε το Γκραν Κάνιον; Νέα θεωρία κάνει λόγο για βιβλική πλημμύρα
- Κόρινθος: Από το Ψυχικό η 17χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Διώρυγα – Την αναζητούσαν οι γονείς της, βρέθηκε σημείωμα
- Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της sci-fi ταινίας «The Dog Stars»
- Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης αν διαφωνεί με τον Γεωργιάδη πρέπει να τον διώξει, αν συμφωνεί είναι επικίνδυνος




