Δυσκολεύτηκε η Ίντερ απέναντι στην Τσεζένα
Η Τσεζένα αποτέλεσε δύσκολο αντίπαλο για την Ιντερ, όμως οι πρωταθλητές Ευρώπης κατάφεραν να επικρατήσουν 3-2 και το σερί του Λεονάρντο συνεχίζεται. Για τους «νερατζούρι» σκόραραν οι Ετό (14'), Μιλίτο (15'), Κίβου (+45'). Η Τσεζένα κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά με τους Μπογκντάνι (23') και Τζακερίνι (29'), όμως η αποβολή του σκόρερ του δεύτερου γκολ στο 74' «ψαλίδισε» τις ελπίδες της για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η Τσεζένα αποτέλεσε δύσκολο αντίπαλο για την Ιντερ, όμως οι πρωταθλητές Ευρώπης κατάφεραν να επικρατήσουν 3-2 και το σερί του Λεονάρντο συνεχίζεται. Στην εξ αναβολής αναμέτρηση που έγινε στο Μιλάνο, για τους «νερατζούρι» σκόραραν οι Ετό (14′), Μιλίτο (15′), Κίβου (+45′).
Η Τσεζένα κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά με τους Μπογκντάνι (23′) και Τζακερίνι (29′), όμως η αποβολή του σκόρερ του δεύτερου γκολ στο 74′ «ψαλίδισε» τις ελπίδες της για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 20 αγώνες)
Μίλαν 41
Νάπολι 37
Λάτσιο 37
Ρόμα 35
Ιντερ 35 -19αγ.
Γιουβέντους 34
Παλέρμο 31
Ουντινέζε 30
Κάλιαρι 26
Σαμπντόρια 26
Φιορεντίνα 24 -19αγ.
Κιέβο 23
Τζένοα 23 -19αγ.
Πάρμα 22
Κατάνια 22
Μπολόνια 22
Τσεζένα 19
Λέτσε 19
Μπρέσια 18
Μπάρι 14
* Από την Μπολόνια έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΝΦΙΑ: Ανοιχτή η πλατφόρμα για διορθώσεις στο Ε9 – Τι πρέπει να προσέξετε
- Κραυγή αγωνίας για Δημοτική Κοινότητα της χώρας-Μείωση πληθυσμού 25% το 2026
- Ισπανικά ΜΜΕ για τον Παναθηναϊκό: «Σε κρίση η ομάδα του Μπενίτεθ, κίνδυνος ιστορικής αποτυχίας»
- Σμότριτς προς Τραμπ: Τον ευχαριστεί, αλλά τώρα του ζητάει να φύγει από τη Γάζα – «Να αναλάβουμε εμείς»
- Καμπούλ: Αρκετοί νεκροί από έκρηξη, σύμφωνα με το αφγανικό υπουργείο Εσωτερικών
- Μια νύχτα μόνο: Συγκρούσεις και παγίδες

