Τελικά «κιτρινόμαυρος» ο Βέλλιος, συμφώνησε με την ΑΕΚ
O Aπόστολος Βέλλιος αν και έφτασε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό, τελικά όπως όλα δείχνουν θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο παίκτης του Ηρακλή, συμφώνησε με την «Ενωση» και προβάρει τα κιτρινόμαυρα.
O Aπόστολος Βέλλιος αν και έφτασε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό, τελικά όπως όλα δείχνουν θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο παίκτης του Ηρακλή, συμφώνησε με την «Ενωση» και προβάρει τα κιτρινόμαυρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ ήρθαν σε συμφωνία πριν από λίγα 24ωρα με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή και απομένει να τα βρουν και με τον Ηρακλή, ώστε ο Βέλλιος να γίνει και επίσημα μέλος της ΑΕΚτσήδικης οικογένειας.
Ο νεαρός επιθετικός, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Γηραιό και συνεπώς οι κυανόλευκοι δεν μπορούν να αξιώσουν αρκετά χρήματα για να τον πουλήσουν τώρα, αφού σε λίγους μήνες θα φύγει δίχως να πάρουν τίποτα. Ετσι, με ένα ποσό γύρω στις 200.000€ το deal με την Ενωση θα γίνει και όλες οι πλευρές θα είναι ικανοποιημένες.
Να σημειωθεί πως η ΑΕΚ είχε στο στόχαστρο τον Βέλλιο από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο τότε το θέμα δεν προχώρησε. Τη δεδομένη μεταγραφική περίοδο, απ’ ότι φαίνεται ο διεθνής με την Εθνική Νέων θα ντυθεί στα χρώματα της «Ενωσης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Θρίαμβος του Κρίπα στο Παρίσι: Ο πρώτος Ευρωπαίος νικητής μετά από 25 χρόνια
- «Η Kάρολιν-Μπέσετ Κένεντι και η Νταϊάνα έζησαν παράλληλες ζωές» – Λάμψη, έρωτας, τραγωδία
- Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται τη Δευτέρα του Πάσχα
- Μεταγραφικός «πόλεμος» Ίντερ – Μπαρτσελόνα για τον Μπαστόνι
- Ανακούφιση στην Ευρώπη για την ήττα Όρμπαν – Συγχαρητήρια μηνύματα στον Πέτερ Μαγιάρ
- Με μποφόρ και βροχές η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα




