«Ο όγκος έφυγε, παλεύω με την αρρώστια» δηλώνει ο Μάικλ Ντάγκλας
Ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο λάρυγγα, δήλωσε σε συνέντευξή του στο NBC ότι ο όγκος εξαφανίστηκε και ότι παλεύει τώρα με την αρρώστια.
Ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο λάρυγγα, δήλωσε σε συνέντευξή του στο NBC ότι ο όγκος εξαφανίστηκε και ότι παλεύει τώρα με την αρρώστια.
«Αισθάνομαι καλά, ανακουφισμένος. Ο όγκος έφυγε» είπε στο πρωινό σόου του τηλεοπτικού δικτύου.
«Πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι, με το γεγονός ότι ο όγκος έφυγε και με αυτά που ξέρω για τον συγκεκριμένο τύπο καρκίνου, ότι τον νίκησα» πρόσθεσε.
Ο 66χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι θα πρέπει ακόμα τον εξετάζει γιατρός κάθε μήνα.
«Δεν πρόκειται για καθολική ευφορία. Για μερικούς μήνες θα πρέπει να υφίσταμαι εξετάσεις, αλλά ήταν μια άγρια διαδρομή έξι μηνών» τόνισε.
Η βιοψία είχε δείξει καρκίνο στο τέταρτο στάδιο και γι’ αυτό έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε θεραπείες. Πάντως, οι γιατροί ήταν αισιόδοξοι, εκτιμώντας πως οι πιθανότητες πλήρους ίασης ανέρχονται στο 80%.
Σε παλαιότερη συνέντευξή του στον Ντέιβιντ Λέτερμαν, ο Ντάγκλας είπε πως και κάπνιζε και έπινε αλκοολούχα ποτά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
- Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή – Στο μικροσκόπιο επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες







