Οι ταινίες της εβδομάδας από 30 Δεκεμβρίου
Με μια σειρά αδιάφορων σχετικά ταινιών μάς υποδέχεται η νέα κινηματογραφική χρονιά. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το φιλμ του Ζαν Σαμουέλ με πρωταγωνίστρια τη Σοφί Μαρσό.
Με μια σειρά αδιάφορων σχετικά ταινιών μάς υποδέχεται η νέα κινηματογραφική χρονιά. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το φιλμ του Ζαν Σαμουέλ με πρωταγωνίστρια τη Σοφί Μαρσό.
- Διαβάστε περισσότερα για τις ταινίες και τις αίθουσες προβολής στο Ψυχαγωγία in.gr
Το γράμμα που άλλαξε τη ζωή μου (L’ age de raison): Στο φιλμ του Ζαν Σαμουέλ η Σοφί Μαρσό υποδύεται τη Μαργκερίτ, μια αυστηρή επαγγελματία που θα κληθεί να αναθεωρήσει τη ζωή της όταν ένας συμβολαιογράφος (Μισέλ Ντισοσουά) της δίνει γράμματα που η ίδια έγραφε στον εαυτό της όταν ήταν μικρή.
Solomon Kane: Ένας βίαιος πρώην μισθοφόρος καπετάνιος αποφασίζει να ακολουθήσει ειρηνική ζωή μετά από μια επίθεση που κόστισε τη ζωή των αντρών του. Ο νέος τρόπος ζωής του, όμως, σύντομα θα τεθεί υπό αμφισβήτηση.
Λούκι Λουκ: Ο αγαπημένος κόμικ ήρωας «ζωντανεύει» επί της οθόνης. Ο Λούκι Λουκ (Ζαν Ντιζαρντέν) παρέα με την πιστή του Ντόλι θα επιστρέψει στην πόλη των παιδικών του χρόνων, όπου θα συναντήσει τον Μπίλι Δε Κιντ (Μικαέλ Γιουν), την Καλάμιτι Τζέιν (Σιλβί Τεστί), τον Πατ Πόκερ (Ντανιέλ Πρεβόστ), τον Τζέσι Τζέιμς (Μελβίλ Πουπό) και τη Μπελ (Αλεξαντρά Λαμί). Σε σκηνοθεσία Τζέιμς Χιουθ.
Κλέφτης Ψυχών: Ο Γουές Κρέιβεν (Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες, Scream) επιστρέφει με ένα ακόμα θρίλερ: η ήρεμη πόλη του Ρίβερτον, στη Μασαχουσέτη, ταράζεται από τον θρύλο του Αντεροβγάλτη του Ρίβερτον, ενός κατά συρροή δολοφόνου με πολλαπλές προσωπικότητες, ο οποίος ορκίστηκε να επιστρέψει, για να δολοφονήσει τα επτά παιδιά που γεννήθηκαν τη νύχτα που πέθανε. Η ταινία θα προβάλλεται σε 3D.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης




