H ΑΕΚ κινείται για Τσιμποντά και καλεί Τζιμπούρ για υπογραφές
Το όνομα του Πασκάλ Τσιμποντά ήρθε ξανά στο προσκήνιο με την ΑΕΚ, με δημοσιεύματα από τη Γαλλία να αναφέρουν ότι η «Ένωση» ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Ο 31χρονος δεξιός μπακ της Μπλάκμπερν αναμένεται να μείνει ελεύθερος τον Ιανουάριο, καθώς η ομάδα δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Την Δευτέρα ή Τρίτη η διοίκηση καλεί τον Τζιμπούρ να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.
Το όνομα του Πασκάλ Τσιμποντά ήρθε ξανά στο προσκήνιο με την ΑΕΚ, με δημοσιεύματα από τη Γαλλία να αναφέρουν ότι η «Ένωση» ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Ο 31χρονος δεξιός μπακ της Μπλάκμπερν αναμένεται να μείνει ελεύθερος τον Ιανουάριο, καθώς η ομάδα δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Η περίπτωσή του, πάντως, δεν είναι εύκολη, καθώς οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στις 700.000 ευρώ, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Premier League. Ο Τσιμποντά θεωρείται ιδανική λύση, καθώς μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ έχει και πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί κυρίως στο αγγλικό πρωτάθλημα με τις φανέλες των Γουίγκαν, Τότεναμ, Σάντερλαντ και τώρα της Μπλάκμπερν. Είχε προηγηθεί η θητεία του στη Χάβρη και στη Μπαστία.
Φέτος, μετρά 6 συμμετοχές με τα Ρόδα, ενώ είχε βρεθεί και αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στο καλοκαιρινό τουρνουά της Αυστραλίας.
Η διοίκηση καλεί τον Τζιμπούρ να υπογράψει
Στο μεταξύ, το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Ράφικ Τζιμπούρ αναμένεται να ολοκληρωθεί θετικά την Δευτέρα ή την Τρίτη με τον Αλγερινό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο. Από τον Σεπτέμβρη η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει τη συμφωνία για επέκταση συμβολαίου με τον Τζιμπούρ, ωστόσο οι υπογραφές ακόμα δεν έχουν πέσει.
Με τα δημοσιεύματα του Τύπου να αναφέρουν ακόμα και ότι υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, η διοίκηση αποφάσισε να καλέσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας τον Τζιμπούρ για να υπογράψει. Αυτό που τονίζεται είναι πως η πλευρά της ΑΕΚ είναι απολύτως έτοιμη με το συμβόλαιο και από εκεί και πέρα, θα περιμένουν τον Τζιμπούρ και τον εκπρόσωπό του, να περάσουν από τα γραφεία και να «κλείσουν» το θέμα, που αιωρείται εδώ και μήνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Καραμανλής – Σαμαράς στην Καλαμάτα: Μια συνύπαρξη με ιδιαίτερη σημειολογία
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Είναι τα κινεζικά οχήματα κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια;
- «Η κατάσταση σε πολλούς δρόμους της Άνω Γλυφάδας» είναι δύσκολη λέει ο δήμαρχος – Τι είπε για το θάνατος της 56χρονης
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
- Ο Bad Bunny γράφει ήδη ιστορία στο φετινό Super Bowl – Και ακόμα δεν έχει ανέβει στη σκηνή του halftime show
- Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε στάβλο στην Πηνεία Ηλείας – Δεκάδες ζώα χάθηκαν
- Στις Βρυξέλλες ο Ανδρουλάκης για να συμμετάσχει στην προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών
- Ο Γιώργος Λάνθιμος κόντρα στη συμμετοχή των ομάδων του Ισραήλ στην Ευρώπη (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442