Συγχαρητήρια Μπιτσαξή στον ΣΕΓΑΣ για τον Mαραθώνιο
Την ικανοποίησή του για τη διοργάνωση του φετινού 28ου επετειακού κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας από τον ΣΕΓΑΣ εξέφρασε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής. «Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον ΣΕΓΑΣ και την Οργανωτική Επιτροπή του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών για την άρτια και εξαιρετικά πετυχημένη ιστορική διοργάνωση του 28ου ΚΜΑ».
Την ικανοποίησή του για τη διοργάνωση του φετινού 28ου επετειακού κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας από τον ΣΕΓΑΣ εξέφρασε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής.
«Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον ΣΕΓΑΣ και την Οργανωτική Επιτροπή του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών για την άρτια και εξαιρετικά πετυχημένη ιστορική διοργάνωση του 28ου ΚΜΑ.
Οι 22.000 και πλέον δρομείς που συμμετείχαν, οι 1.800 εθελοντές και όλοι οι θεατές που παρακολούθησαν από κοντά αλλά και από το πιο μακρινό σημείο της υφηλίου τον επετειακό φετινό Μαραθώνιο, συναισθάνθηκαν το μέγεθος και τη μεγάλη ιστορική σημασία του γεγονότος. Αναβίωσαν τις πανάρχαιες ιστορικές μνήμες με τις οποίες είναι φορτισμένος ο Μαραθώνιος.
Φέτος η Αθήνα γιόρτασε την επέτειο των 2.500 χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα με ένα μοναδικό αγώνα που θα αποτελέσει ορόσημο για την εξέλιξη του Μαραθωνίου Κινήματος.
» Τα μάτια όλων για λίγο στράφηκαν στην πατρίδα μας και το μήνυμα που έστειλε ο Μαραθώνιος ήταν ηχηρό. Και πάλι Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το σπουδαίο εγχείρημα», αναφέρει η συγχαρητήρια επιστολή του κ. Μπιτσαξή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η έκπληξη του Κίναν Έβανς: Επέστρεψε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού (vid)
- Απίστευτες εικόνες στην Τουρκία: Γενική σύρραξη μεταξύ παικτών με τη λήξη του Τράμπζονσπορ – Γαλατασαράι! (vid)
- Με 11άδα κόντρα στη Μύκονο Betsson ο Ολυμπιακός – Ξεκούραση για τον Φουρνιέ
- Η απάντηση της Μπαντόσα στη δήλωση του Τσιτσιπά για τις σχέσεις (vid, pics)
- Ο μοναχικός δρόμος του Τσιτσιπά: Όταν το τένις γίνεται εσωτερική μάχη
- «Μεταφέρθηκε στην εντατική ο Μιρτσέα Λουτσέσκου – Το βράδυ του Σαββάτου χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας του»
- Συνεχίζεται η κόντρα του Αντετοκούνμπο με τους Μπακς!
- Ο Ολυμπιακός, ο Γουόκαπ και το καλοκαίρι των ανανεώσεων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442