
Νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μίλαν στα πέναλτι
Στην Μπαρτσελόνα επέστρεψε το Trofeo Joan Gamper, με τους «μπλαουγκράνα» να επικρατούν με 3-1 της Μίλαν στη διαδικασία των πέναλτι κι ενώ στην κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς γκολ, αλλά στην επανάληψη ο Νταβίντ Βίγια, έπειτα από πάσα του επίσης νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ισπανικής ομάδας, Αντριάνο, άνοιξε στο 47′ λογαριασμό με τη φανέλα των μπλαουγκράνα.
Οι «ροσονέρι» απάντησαν με πανέμορφο γκολ του Φιλίπο Ιντζάγκι στο 68ο λεπτό, με το 1-1 να διατηρείται μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι κι εκεί οι παίκτες του Γκουαρντιόλα αποδείχτηκαν περισσότερο ψύχραιμοι, επικράτησαν με 3-1 και πήραν πίσω το κύπελλο, το οποίο πέρυσι τους είχε στερήσει η Μάντσεστερ Σίτι.
www.sport.gr
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση
- Έμπολα: «Μας βασανίσει» – Φόβος στην ανατολική πλευρά της Δημοκρατίας του Κονγκό, εξαπλώνεται η επιδημία
- Αγκαλιές, δάκρυα και «τρελά» πανηγύρια μετά την ισοπαλία της Σίτι – Απίθανες στιγμές στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Προανάκριση για τις ανεξέλεγκτες ταφές ζώων – «Κανένας δεν έδινε σημασία πριν από δύο μήνες»
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: Αυτά είναι τα τρία σενάρια για την προέλευσή της






