Δεύτερο ελληνικό μετάλλιο με τον Μπάλντουιν στην τεχνική κολύμβηση
Το δεύτερο μετάλλιό της κατέκτησε η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης ανδρών - γυναικών, που διεξάγεται στο Καζάν της Ρωσίας. Μετά τον Σταυριανό Σισμανίδη, ο Ουίλιαμ Μπάλντουιν κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα 100 μ. επιφάνειας με χρόνο 35.69 που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ.
Το δεύτερο μετάλλιό της κατέκτησε η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης ανδρών – γυναικών, που διεξάγεται στο Καζάν της Ρωσίας. Μετά τον Σταυριανό Σισμανίδη, ο Ουίλιαμ Μπάλντουιν κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα 100 μ. επιφάνειας με χρόνο 35.69 που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ.
«Ήταν πολύ δύσκολη η κούρσα μου, αλλά σκέφτηκα αυτό που μου έχει πει ο προπονητής μου, πως δηλαδή αυτή τελειώνει στα 100 μέτρα και όχι νωρίτερα. Έτσι, αν και ήμουνα τέταρτος στα 80 μ., κατάφερα να πολεμήσω και στο τέλος να είμαι δεύτερος. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, γιατί κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να με φτάσει εδώ», τόνισε ο κολυμβητής του Νηρέα Γέρακα.
Στα 100 μ. υποβρύχιου, η Σοφία Κτενά ήταν 5η με 38.51 και στα 100 μ. επιφάνειας ο Σταυριανός Σισμανίδης 8ος με 36.45.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ιράν: Φέρνουν ψήφισμα στο ΣΑ του ΟΗΕ που καταδικάζει τις ιρανικές επιθέσεις στις χώρες της περιοχής
- Το Ιράν εξαπολύει ομοβροντία πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Πετρέλαιο: Κατά 5% αυξήθηκε η τιμή του βαρελιού WTI στο άνοιγμα της CME
- Ιράν: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι κατέστρεψαν 16 σκάφη πόντισης ναρκών κοντά στα Στενά του Ορμούζ
- Lufthansa: Απεργία προκήρυξαν οι πιλότοι – Αναμένονται εκατοντάδες ακυρώσεις
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μίνι αντιδραστήρες «βλέπει» και η Ελλάδα
