Η Ξάνθη κυνηγάει Γιάντση και Μαχία, Μπερσόν στέλνουν οι Γάλλοι
Στη λίστα της Ξάνθης βρίσκεται ο Δημήτρης Γιάντσης, ο οποίος την Πέμπτη
έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή. Για τον 22χρονο επιθετικό ενδιαφέρεται
και η Κέρκυρα, αλλά η ακριτική ομάδα... καραδοκεί για να τον αποκτήσει.
Η Ξάνθη κάνει κινήσεις και για τον Μεχία της Μούρθια, αλλά σίγουρα είναι δύσκολο
να έρθει στην ομάδα της Θράκης.
Στη λίστα της Ξάνθης βρίσκεται ο Δημήτρης Γιάντσης, ο οποίος την Πέμπτη έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή. Για τον 22χρονο επιθετικό ενδιαφέρεται και η Κέρκυρα, αλλά η ακριτική ομάδα… καραδοκεί για να τον αποκτήσει.
Η Ξάνθη κάνει κινήσεις και για τον Αλβάρο Μεχία της Μούρθια, αλλά σίγουρα είναι δύσκολο να έρθει στην ομάδα της Θράκης.
Πάντως ο Πανόπουλος θέλει να κάνει την υπέρβαση και θα κυνηγήσει την υπόθεση του Ισπανού αμυντικού. Στο μεταξύ οι Γάλλοι στέλνουν στην Ξάνθη τον Ματιέρ Μπερσόν.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε δημοσίευμα της η γαλλική εφημερίδα «L’Equipe», αναφέροντας πως ο 30χρονος μέσος που έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον ελληνικό σύλλογο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Οι οδηγίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη ρεβάνς με την Μπέτις
- Νέα Αριστερά για κατάρριψη ιρανικών πυραύλων από Patriot: Η κυβέρνηση εμπλέκει επίσημα την Ελλάδα στον πόλεμο
- Αρχαιολογικός Χώρος Αρχαίας Αγοράς: Σε τελική ευθεία η αναβάθμιση του
- H Xiaomi πίσω από το μυστηριώδες μοντέλο ΑΙ που έκανε το Διαδίκτυο να απορεί
- ΣΥΡΙΖΑ: Τέσσερις τροπολογίες για την πάταξη της ακρίβειας – «Απροθυμία Μητσοτάκη να συγκρουστεί με τα καρτέλ»
- Οι 10 πιο ευτυχισμένες χώρες για το 2026 – Οι 5 πιο δυστυχισμένες και η θέση της Ελλάδας


