Παρελθόν τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές από την ΑΕΛ
Τη λύση της συνεργασίας τους με τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η ΑΕΛ το απόγευμα της Παρασκευής. Πρόκειται για τους Δημήτρη Μπαλή, Πέτρο Μπαϊμάκη και Κώστα Μπανούση, που δεν συμπεριλαμβάνονταν στα πλάνα του Γιάννη Παπακώστα και προτιμήθηκε από το να δοθούν δανεικοί να λύσουν τα συμβόλαιά τους.
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την αποδέσμευση των ποδοσφαιριστών, Δημήτρη Μπαλή, Πέτρου Μπαϊμάκη και Κώστα Μπανούση, στους οποίους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Μια φορά, πριν πεθάνω» – Δραματική έκκληση στη «Μέδουσα» Μέγκαν Μαρκλ από τον ακρωτηριασμένο πατέρα της – «Δεν επικοινώνησε»
- Λαμπαδηδρόμος στην Αθήνα o γιατρός που ανακάλυψε φάρμακο για τον καρκίνο και είναι μέτοχος των Lakers
- Μερική απασχόληση: Ποιες χώρες έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά στην Ευρώπη – Τι ισχύει για την Ελλάδα
- Πάνος Ρούτσι: Πώς έμαθε για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη – Για αδιαφορία κατηγορεί την κυβέρνηση
- Κικίλιας: «Να ξυπνήσει η Ευρώπη, να ξανασχεδιαστούν πολιτικές» για τον πρωτογενή τομέα
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» με Ελ Κααμπί στο αεροδρόμιο – Υπέγραψε memorabilia από τον τελικό του Conference League (vids)



