Με οριακά κέρδη 0,17% έκλεισε την εβδομάδα το Χρηματιστήριο
Σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, με τον Γενικό Δείκτη στις 1.527,62 μονάδες. Σε εβδομαδιαία βάση, πάντως, το ΧΑ κατέγραψε κέρδη 5,27%.
Σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στην
τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, με τον Γενικό Δείκτη στις 1.527,62
μονάδες. Σε εβδομαδιαία βάση, πάντως, το ΧΑ κατέγραψε κέρδη 5,27%.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 88,781 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,16%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,30% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση 0,64%.
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Χημικών +4,36% και των Ταξιδιών +2,48%.
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες της Υγείας -4,63% και της τεχνολογίας -2,13%.
Συνολικά, 84 μετοχές κινήθηκαν ανοδικά, 88 πτωτικά και 50 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Eurodrip +14,29%, ΝΕΛ +12,50%, Alsinco +10% και Βιοκαρπέτ +10%.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Εδραση -18,18%, Ελφίκο(κο) -17,86%, Κλωνατέξ(πο) -12,50% και Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες -12,50%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442