
Νοτιοαφρικανός δολοφονήθηκε από την οικογένειά του επειδή ήθελε να δει Μουντιάλ
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας νοτιοαφρικανός που ήθελε να παρακολουθήσει αναμέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αντί για πρόγραμμα θρησκευτικού περιεχομένου δολοφονήθηκε από την οικογένειά του, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία!
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας νοτιοαφρικανός που ήθελε να παρακολουθήσει αναμέτρηση για το
Παγκόσμιο Κύπελλο, αντί για πρόγραμμα θρησκευτικού περιεχομένου
δολοφονήθηκε από την οικογένειά του, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία!
Ο 61χρονος Νταβίντ Μακοέγια τσακώθηκε με τη γυναίκα του και τα παιδιά του για το… κοντρόλ της τηλεόρασης, στην προσπάθειά του να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Γερμανίας με την Αυστραλία, ενώ οι συγγενείς του ήθελαν να δουν μία θρησκευτική εκπομπή.
«Είπε: ‘Όχι, θέλω να δω ποδόσφαιρο’ και τότε ξεκίνησε ο καυγάς. Κατά τη διάρκεια του καυγά άρχισαν να τον χτυπούν. Σηκώθηκε να αλλάξει το κανάλι με το χέρι, καθώς δεν του έδιναν το τηλεκοντρόλ και η 68χρονη σύζυγός του, Φρανσίνα και τα δύο παιδιά του, ο 36χρονος Κόλιν και η 23χρονη Λεμπογκάνγκ του επιτέθηκαν.
Μάλλον του χτύπησαν το κεφάλι στον τοίχο. Τηλεφώνησαν στην αστυνομία μόνο όταν κατάλαβαν ότι είχε χτυπήσει σοβαρά, αλλά την ώρα που έφτασε, ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός», εξήγησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Μοτεμάνε Μαλέφο.
Και οι τρεις συνελήφθησαν, με την κόρη να αφήνεται αργότερα ελεύθερη με εγγύηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ιράν: Σε «αποκλιμάκωση» καλεί η Σαουδική Αραβία μετά την επανέναρξη των πυρών στα Στενά του Ορμούζ
- Νέα Υόρκη: Βανδαλισμοί σε σπίτια και συναγωγές με σβάστικες και τις λέξεις «χάιλ Χίτλερ»
- Παραγουάη: 13 χρόνια κάθειρξη σε γερουσιαστή για ξέπλυμα χρήματος από διακίνηση ναρκωτικών
- Ιαπωνία: Αστρονόμοι ανακάλυψαν ατμόσφαιρα σε έναν παγωμένο «διαστημικό βράχο» στην περιοχή του Πλούτωνα
- Ουκρανία: Κατάπαυση του πυρός από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ανακοινώνει ο Ζελένσκι
- Βραζιλία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος συντρίβεται σε πολυκατοικία στο Μπέλο Οριζόντε

