Μπορείη μεταγραφή του να είχε προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, αφού ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να δαπανήσειπερίπου 10εκ. ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό του, από την Πορτουγκέζα,όμως,δύο χρόνια μετά, ο Ντιόγκο όχι μόνο δεν… έβγαλε τα λεφτά του, αλλά ο Βραζιλιάνος επιθετικός δηλώνει έτοιμος για… διακοπές στη Βραζιλία.

Φέτος έκλεισε τη σεζόν με 19 συμμετοχές συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις και μόλις δύο γκολ. Παρ’ όλα αυτά, οι εφετινές επιδόσεις δεν φαίνεται να τον επηρεάζουν και μάλιστα με δηλώσεις του στο «Twitter» τονίζει πως ανυπομονεί να ξεκινήσει τις διακοπές του!

Πιο συγκεκριμένα ο Ντιόγκο, στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Twitter, έγραψε: «Απομένουν λίγες μέρες. Σε μία εβδομάδα από τώρα φτάνω στη Βραζιλία. Δεν βλέπω την ώρα». Λίγες μέρες νωρίτερα ο 23χρονος φορ του Ολυμπιακού, μέσω του ίδιου μέσου είχε γράψει «νότια του Σάο Πάουλο», εκεί όπου βρίσκεται το σπίτι του.

Ντουντού: «Δεν ξέρω εάν ο Ολυμπιακός πουλήσει παίκτες»

Στο μεταξύ, η παγκόσμια κρίση και ο αντίκτυπος που έχει στην Ελλάδα έχει φέρει την ανασφάλεια και στον αθλητισμό. Αρκετοί παίκτες, όπως ο Ντουντού του Ολυμπιακού ήδη σκέφτονται τις επιπτώσεις που θα έχουν στα συμβόλαιά τους.

Με δηλώσεις σε ΜΜΕ της Βραζιλίας, ο Ντουντού ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και ειδικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να απαντήσει:

«Πλέον όλα είναι πιο ήρεμα. Πριν από δυο εβδομάδες τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα. Τα πάντα έκλεισαν. Όμως η ζωή στην Ελλάδα είναι όπως παλιά, δεν έχουν αλλάξει πολλά», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για το πόσο θα επηρεάσει την ομάδα του Πειραιά, είπε: «Είχαμε μια συνάντηση με τους διοικούντες και μας ανακοίνωσαν πως η κυβέρνηση αύξησε τον φόρο στα συμβόλαιά μας κατά 23%. Οι επενδύσεις έχουν σταματήσει. Όλα είναι στο μηδέν όσον αφορά την επόμενη σεζόν. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, εάν δηλαδή θα πουλήσουν ή θα κρατήσουν παίκτες».

Αναφερόμενος, τέλος, στο αγωνιστικό κομμάτι της εφετινής περιόδου, κατέληξε: «Το να πάρεις το πρωτάθλημα σημαίνει ότι ο σύλλογος θα εξασφαλίσει πολλά χρήματα. Οι διοικούντες δεν μας ξεκαθάρισαν αν είναι άσχημη η κατάσταση ή αν θα υπάρξουν περικοπές. Ακόμα και αν πάμε στο Europa League, δεν θα έχουμε πετύχει πολλά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ