Στην Ελλάδα έρχεται για συναυλίες το ζεύγος Έλβις Κοστέλο-Νταϊάνα Κραλ. Οι δύο γνωστοί τραγουδιστές εγκαινιάζουν ένα νέο θέατρο στο Terravibe της Μαλακάσας στις 3 και 4 Ιουλίου.

Ο Έλβις Κοστέλο, πρωτοπόρος του New Wave και η πιο avant garde προσωπικότητα της παγκόσμιας μουσικής θα εμφανιστεί στη Μαλακάσα με το συγκρότημα Sugarcanes το Σάββατο 3 Ιουλίου 2010.

Στις αποσκευές τους φέρνουν μουσικές από το νέο τους άλμπουμ «Secret, Profane and Sugarcane-ce».

Την ίδια ημέρα, η σύντροφός του Νταϊάνα Κραλ θα εμφανιστεί στο Θέατρο Γης Θεσσαλονίκης για να ταξιδέψει τους θεατές με τη μαγευτική τζαζ μουσική της.

Στη Μαλακάσα θα εμφανιστεί την επόμενη μέρα, 4 Ιουλίου.

Η Ντ.Κραλ έρχεται στην Ελλάδα, πιο ώριμη από ποτέ, με την αισθαντική της φωνή και το μαγικό της άγγιγμα στο πιάνο.

Θα την συνοδεύει, το κουαρτέτο της.

Η Ντ.Κραλ θα ταξιδέψει τους θεατές σε ρυθμούς bossa nova, μέσα από βραζιλιάνικους ήχους και τρυφερές μπαλάντες.

Θα τραγουδήσει και κομμάτια από το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «Quiet Nights», που αποτελεί -όπως έχει πει η ίδια- ένα ερωτικό γράμμα προς τον σύντροφό της.

Η διάσημη κυρία της τζαζ έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες με άλμπουμ όπως το The look of love, The girl in the other room, From this moment on, τα οποία κατέκτησαν την κορυφή του αμερικάνικου billboard και την καθιέρωσαν στο τζαζ μουσικό στερέωμα.

Στο θέατρο της Μαλακάσας θα εμφανιστούν οι Jethro Tull, στις 19 Ιουλίου.

Προπώληση εισιτηρίων

Ticket House: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Αθήνα, 210 3608 366 / Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη, 2310 264880

Ιανός: Σταδίου 24, Αθήνα 210 3217917 / Πλατεία Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη, 2310 277004

Online αγορές ή αγορές με πιστωτική κάρτα: www.tickethouse.gr, www.ticketpro.gr.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ