
Η Μίλαν ζήτησε τη βοήθεια του… Πάολο Μαλντίνι
Την επιστροφή του Πάολο Μαλντίνι για τις εφτά τελευταίες αγωνιστικές ζήτησε η Μίλαν, όπως υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα «Il Corriere della Sera». Οι ροσονέρι φέρονται να ζήτησαν... χείρα βοηθείας από τον πρώην αμυντικό, παρά το γεγονός ότι κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της περασμένης σεζόν, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια για κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος.
Την επιστροφή του Πάολο Μαλντίνι για τις εφτά τελευταίες αγωνιστικές ζήτησε η Μίλαν, όπως υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα «Il Corriere della Sera». Οι ροσονέρι φέρονται να ζήτησαν… χείρα βοηθείας από τον πρώην αμυντικό, παρά το γεγονός ότι κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της περασμένης σεζόν, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια για κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος.
Αφορμή για την κλήση του Μαλντίνι στάθηκε ο τραυματισμός του Αλεσάντρο Νέστα στα μέσα Μαρτίου. Η έλλειψη κεντρικού αμυντικού έκανε τους ανθρώπους του μιλανέζικου συλλόγου να εξετάσουν την περίπτωση του 41χρονου μπακ και να ζητήσουν την επιστροφή του.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, ήταν αυτός που τηλεφώνησε στον Μαλντίνι και του είπε: «Πάολο, απομένουν εφτά παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Είμαστε ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου. Πώς θα σου φαινόταν αν συμμετείχες σε αυτή την προσπάθεια».
Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Μαλντίνι, αν και αισθάνθηκε τιμή, ξαφνιάστηκε, δεδομένης της 10μηνης απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής χρειάστηκε 24 ώρες για να εξετάσει την πρόταση, αλλά στη συνέχεια την απέρριψε, αν και τόνισε ότι θα επέστρεφε σε κάποια θέση στο τεχνικό επιτελείο, αλλά όχι ως ποδοσφαιριστής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στην «τσίτα»
- Το Τσερνόμπιλ αρνείται να πεθάνει σαράντα χρόνια μετά – Ένα σπαρακτικό λεύκωμα αντοχής
- Μπορώ να περάσω το φανάρι με… πορτοκαλί; Τι λέει ο νέος ΚΟΚ και ποιο είναι το πρόστιμο
- Μελάνια Vs Τζάκι: Η αντίδραση δύο πρώτων κυριών μπροστά στον κίνδυνο
- Ανατολική Αττική: «Δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ» – Σε απόγνωση οι πλημμυροπαθείς, περιμένουν τις αποζημιώσεις
- Κηφισιά – Παναιτωλικός 0-0: Αμφότεροι «βολεύτηκαν» με την ισοπαλία




