Το Περιβαλλοντικό Κέντρο του Αρκτούρου
Στο Κέντρο Ενημέρωσης για την Αρκούδα και στο Καταφύγιο της Αρκούδας, πάνω από 50.000 επισκέπτες το χρόνο, έρχονται σε επαφή με την αρκούδα και μαθαίνουν καθώς και την ανάγκη για την προστασία της. Ένα μεγάλο μέρος των επισκεπτών είναι μαθητές σχολείων από όλη την Ελλάδα.
Στο Κέντρο Ενημέρωσης για την Αρκούδα και στο Καταφύγιο της Αρκούδας, πάνω από 50.000 επισκέπτες το χρόνο, έρχονται σε επαφή με την αρκούδα και μαθαίνουν καθώς και την ανάγκη για την προστασία της. Ένα μεγάλο μέρος των επισκεπτών είναι μαθητές σχολείων από όλη την Ελλάδα. Το προσωπικό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ θα σας ξεναγήσει στις εγκαταστάσεις του Περιβαλλοντικού Κέντρου.
Οι επισκέψιμοι χώροι είναι οι εξής:
- Καταφύγιο της Αρκούδας (Νυμφαίο, Φλώρινας): κάθε μέρα εκτός Τετάρτης, 10.00-17.00, όλο το χρόνο εκτός από την περίοδο του χειμέριου ύπνου των αρκούδων (Ιανουάριο- Μάρτιο).
Ώρες ξενάγησης: 10πμ, 11πμ, 12μμ, 13μμ, 14μμ, 15μμ, 16μμ, 16.30μμ - Κέντρο Ενημέρωσης για την Αρκούδα (Αετός Φλώρινας): κάθε μέρα εκτός Τετάρτης 10.00-17.00, όλο το χρόνο.
Ώρες ξενάγησης: 10πμ, 11πμ, 12μμ, 13μμ, 14μμ, 15μμ, 16μμ, 16.30μμ - Καταφύγιο Λύκου (Αγραπιδιές Φλώρινας): Σαββατοκύριακο και τις αργίες 10.00-17.00, όλο το χρόνο. Ώρες ξενάγησης: 10πμ, 11πμ, 12μμ, 13μμ, 14μμ, 15μμ, 16μμ, 16.30μμ
ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ
- Με καθυστέρηση 20 ετών, η Νότια Κορέα περνά στο Google Maps – Ποιες χώρες απομένουν
- Λουτράκι: Το ραντεβού θανάτου με δράστη έναν 17χρονο που αναζητείται – Τουλάχιστον δέκα προσαγωγές
- Νίκολιτς: «Υποχρέωση μας να νικήσουμε τον Βόλο – Πανέτοιμοι για τους 16 του Conference»
- Ποια είναι η Σιλβάνα Αρμάνι; Πρώην μοντέλο, τηλεφωνήτρια και τώρα στο τιμόνι της διαδοχής του οίκου Armani
- Οτσαλάν: Νέο μήνυμα – Πιστεύει στο «ξεκίνημα μιας νέας πολιτικής εποχής» στην Τουρκία
- Γκεοργκίεφ για την κλήρωση της ΑΕΚ με Τσέλιε: «Καλή ευκαιρία για να πάρουμε ρεβάνς»

