
Ρέιτσελ Βάιζ και Μαρκ Ράιλανς, νικητές των θεατρικών βραβείων «Λόρενς Ολίβιε»
Η Ρέιτσελ Βάιζ και ο Μαρκ Ράιλανς είναι οι μεγάλοι νικητές των θεατρικών βραβείων «Λόρενς Ολίβιε» που απονέμονται κάθε χρόνο στο Λονδίνο. Η Βάις βραβεύτηκε για την ερμηνεία της ως Μπλανς Ντιμπουά, στο Λεωφορείο ο Πόθος και ο Ράιλανς για την ερμηνεία του στο θεατρικό έργο Ιερουσαλήμ.
2
Η Ρέιτσελ Βάιζ και ο Μαρκ Ράιλανς είναι οι μεγάλοι νικητές των θεατρικών βραβείων «Λόρενς Ολίβιε» που απονέμονται κάθε χρόνο στο Λονδίνο. Η Βάις βραβεύτηκε για την ερμηνεία της ως Μπλανς Ντιμπουά, στο Λεωφορείο ο Πόθος και ο Ράιλανς για την ερμηνεία του στο θεατρικό έργο Ιερουσαλήμ.
Παραλαμβάνοντας το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας, η γνωστή πρωταγωνίστρια δήλωσε ενθουσιασμένη που επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι έπειτα από οκτώ χρόνια απουσίας. «Το να βρίσκεσαι στη σκηνή είναι το καλύτερο συναίσθημα. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει και αυτό είναι πολύ καλό για τους ηθοποιούς» είπε η Βάιζ.
ΟΜαρκ Ράιλανς απέσπασε το βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας έχοντας «απέναντί» του σημαντικούς πρωταγωνιστές, όπως ο Τζουντ Λο (Αμλετ).
«Κάποιος με ρώτησε πώς είναι να συναγωνίζεσαι τον Τζουντ Λο. Δεν ξέρω πώς είναι αυτή η εμπειρία. Είμαι σίγουρος ότι είναι ευχάριστη» είπε ο Ράιλανς.
Το βραβείο σκηνοθεσίας απονεμήθηκε στον Ρούπερτ Γκόουλντ για το έργο «Ένρον», το βραβείο καλύτερου νέου θεατρικού έργου στην παράσταση The Mountaintop, το βραβείο καλύτερης κωμωδίας στο έργο The Priory και το βραβείο καλύτερου μιούζικαλ στην παράσταση Spring Awakening.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι στην Εύβοια – Πέντε νεαροί τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται
- Ο Μαρτσίνιακ, ο τραυματισμός του, το μουντιάλ και η Σαουδική Αραβία
- Ουγγαρία: Ο Μαγιάρ δεν βλέπει «ούτε στα επόμενα δέκα χρόνια» ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ
- Καιρός: Ερχεται νέο κύμα αφρικανικής σκόνης – Υψηλές θερμοκρασίες και λασποβροχές
- «Γολγοθάς» η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
- Στο «κόκκινο» η Wall Street, με το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ



