To ξενοδοχείο «Περιστέρω» κοντά στην Κόνιτσα
Το ξενοδοχείο Περιστέρω βρίσκεται σε απόσταση 25 χλμ. από την Κόνιτσα στο γραφικό χωριό Πουρνιά στα 950 μέτρα υψόμετρο.
Το ξενοδοχείο «Περιστέρω» βρίσκεται σε απόσταση 25 χλμ. από την Κόνιτσα, στο γραφικό χωριό Πουρνιά στα 950μέτρα υψόμετρο. Προσφέρει εντυπωσιακή θέαστο δεύτερο υψηλότερο βουνό της Ελλάδας,το Σμόλικα, και περιβάλλεται από τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Είναι χτισμένομεσεβασμό στην αρχιτεκτονική παράδοση της περιοχήςενώ διαθέτει άνετους χώρους καισύγχρονες υποδομές.
Διαμονή
Διαθέτει έξι δωμάτιαμε τζάκι,σιδερένια κρεβάτια, μπαλκόνιμε θέα καθώς και όλα τα απαραίτητα γιαμια άνετη διαμονή (τηλεόραση,τηλέφωνο και αυτόνομη θέρμανση.)
Στο χώρο τηςυποδοχής βρίσκεται το κεντρικό σαλόνι. Eκεί μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας δίπλαστο τζάκι. Τις καλοκαιρινές μέρες, ή όταν το επιτρέπει ο καιρός, μπορείτε νακαθίσετε στομπαλκόνι του κεντρικούσαλονιού που οδηγεί σε μια από τις πλακόστρωτες αυλές.
Στο εστιατόριοπαρέχονταιτρία γεύματα την ημέρα. Μπορείτε ναδοκιμάσετε σαλάτεςαπό τον κήποτου ξενοχοχείουκαι παραδοσιακές γεύσεις της περιοχής,όλα φτιαγμένα μεμεράκι από την κύρια Περιστέρω. Νόστιμες πίτες, ζυμωτό ψωμί, μεζέδες της σούβλας, καθώς και προϊόντα της περιοχής αλλά καιπαραγωγής του ξενώνα, όπως:αυγά, μέλι, μαρμελάδες, τσάι, τραχανά καθώς καιγλυκά.{{{ map }}}
Δραστηριότητες
- Διοργανώνονται εκδρομές με άλογα στο δάσος.
- Υπάρχουν μονοπάτια για περίπατοεντός και εκτόςτου χωριού.
- Από την θέση «Νταλιόπολη» μπορείτενα θαυμάσετε την πανοραμική θεα.
- Σε απόσταση 6χλμ. στο χωριό ΑγιαΠαρασκευή, βρίσκονται οι πρόποδες του Σμόλικα, του δεύτερου ψηλότερου βουνού της Ελλάδος. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα σηματοδοτημένα μονοπάτια και να φτάσετε στην κορυφή (ανάβαση 5 ωρών).
- ΤηνΆνοιξημπορείτε να κάνετεκαγιάκστο ποτάμι της περιοχής «Βουρκοπόταμος».
in.gr Αγροτουρισμός
- Την… ανηφόρα τραβούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες
- Η Σενεγάλη καταγγέλλει το Μαρόκο πριν από τον τελικό
- Τέρενς Κουίκ: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη – Σε ποια εκπομπή θα τον δουν οι τηλεθεατές
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η μαρτυρία που αναπτερώνει τις ελπίδες
- Γιάννης Ξυλούρης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον κορυφαίο λαουτιέρη
- Ηράκλειο: Αίσιο τέλος για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του



