Ο Ξενώνας «Βαρόσι» στην Έδεσσα
Το ξενοδοχείο «Βαρόσι», στην ανατολική πλευρά της Έδεσσας, είναι ένα εξαιρετικό δείγμα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, με γνήσια λαογραφικά και παραδοσιακά στοιχεία. Η ανακατασκευή του έγινε με μεράκι, με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, και αποκλειστικά με φυσικά υλικά, ξύλο και πέτρα της περιοχής.
Το ξενοδοχείο «Βαρόσι», στην ανατολική πλευρά της Έδεσσας, είναιένα εξαιρετικό δείγμα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, με γνήσια λαογραφικά και παραδοσιακά στοιχεία. Η ανακατασκευή του έγινε με μεράκι, με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, και αποκλειστικά με φυσικά υλικά, ξύλο και πέτρα της περιοχής.
Διαμονή
Η σπιτική καθαριότητα και φροντίδα είναι αισθητές. Ο Ξενώνας είναιδιώροφος, διαθέτει 8 δωμάτια και 2 αίθουσες κοινόχρηστες. Παρέχονται όλες οι σύγχρονες ανέσεις όπως ατομικό μπάνιο, κλιματισμός, θέρμανση με ατομικό θερμοστάτη,τηλεόραση, τηλέφωνο κλπ.
Παραδοσιακό φαγητό
Το πλούσιο παραδοσιακό πρωινό προσφέρεται όποια ώρα κι αν ξυπνήσετε! Περιλαμβάνει αυγά, γλυκίσματα, βούτυρο, μαρμελάδες δικής τους παραγωγής, λουκουμάδες, και ζεστά και κρύα αφεψήματα. Ξεχωρίζουν η χειροποίητες πίτες όπως, σπανακόπιτα, τυρόπιτα, πρασόπιτα και γαλατόπιτα.
Δραστηριότητες
Η Έδεσσα μπορεί να προσφέρει πολλές δυνατότητες άθλησης καθώς σε μικρές σχετικά αποστάσεις (έως 50 – 60 χλμ. ) βρίσκονται πολλα κέντρα δραστηριοτήτων. Καγιάκ, ράφτιγκ και κωπηλασία στον ποταμό Μογλενίτσα, βαρκάδες στις λίμνες Βεγορίτδας και Άγρα-Νησιού-Βρυττών, αλεξίπτωτο πλαγιάς (parapente) στους πρόποδες του όρους Βόρα και ορειβασία και σκί (Χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν) σε μεγαλύτερο υψόμετρο του βουνού.
in.gr Αγροτουρισμός
- «Η σιωπή είναι συνενοχή» – Ανοιχτή επιστολή Ανδρουλάκη σε υπουργούς και δημόσιους αξιωματούχους που υπήρξαν στόχοι υποκλοπών και του Predator
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Πώς ξεκίνησε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. – Τι λέει η Δημογλίδου
- «Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Μάικ Τζέιμς και τον Ολιβιέ Ενκάμουα»
- Η επιστήμη ξέρει ποια είναι η χειρότερη ώρα για να φας γλυκό
- Δημοψήφισμα στην Ιταλία: Στις κάλπες οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για τη δικαστική μεταρρύθμιση
- Ολυμπιακός και ΑΕΚ δοκιμάζονται εντός έδρας, στο Πανθεσσαλικό ο ΠΑΟΚ – Θρίλερ για την οκτάδα στην τελευταία αγωνιστική



