Η «Χαράδρα» στους πρόποδες του Παρνασσού
Ο παραδοσιακός ξενώνας βρίσκεται στους βορειοδυτικούς πρόποδες του Παρνασσού, μόλις 180 χλμ. από την Αθήνα και 16 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο. Το συγκρότημα αποτελείται από 4 πετρόχτιστες κατοικίες, χτισμένες σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων και είναι προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα.
Ο παραδοσιακός ξενώναςβρίσκεται στουςβορειοδυτικούς πρόποδες του Παρνασσού, μόλις 180χλμ από την Αθήνα και 16 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο. Το συγκρότημα αποτελείται από 4 πετρόχτιστες κατοικίες, χτισμένες σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων και είναιπροσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα.
Οι κατοικίες του συγκροτήματος (δύο δίκλινες, μονόχωρες 40τμ. η κάθε μία και οι δύο τετράκλινες δίχωρες 60τμ. η κάθε μία) είναι κατασκευασμένεςμε πέτρα, ξύλο και κεραμοσκεπή. Όλες διαθέτουνμπάνιο, καθιστικό με τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα,ζεστό νερό όλο το 24ωρο, θέρμανση και κλιματισμό. Υπάρχει δυνατότητα προσθήκηςκλινών,ενώοι δίχωρες κατοικίες διαθέτουν ένα επιπλέον WC. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το πρωινό καιτα ξύλα για το τζάκι. Δεκτά είναιτα κατοικίδια ζώα.
Η Χαράδρα βρίσκεται στο Δήμο Γραβιάς,45 χλμ. από την Ιτέα, 62 χλμ. από το Γαλαξίδι, 18 χλμ. από την Αγόριανη (Επτάλοφο), 55 χλμ. από τους Δελφούς και49 χλμ. από την Αράχοβα.
Δραστηριότητες
Εκτός από τα σπορ του χιονιού,μπορείτε να πραγματοποιήσετεεπισκέψεις σε σπήλαια ή να ασχοληθείτε με δραστηριότητες όπωςαναρρίχηση,πεζοπορία, ποδηλασία, διαδρομές με4Χ4στον Παρνασσό,την Γκιώνα, τα Βαρδούσια, την Οίτη, το Καλλίδρομο καθώς και την κοιλάδα του ποταμού Βοιωτικού Κηφισού. Αξίζει επίσης να κάνετε και εκδρομές στα πολλά αξιοθέατατης περιοχής όπωςτο Χάνι της Γραβιάς και το μεταλλευτικό πάρκο «Vagonetto».
Τοπικά προϊόντα
Στην περιοχήθα προμηθευτείτεαγνά προϊόντα που παράγονται από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις, όπως κρέας, τυρί, μέλι, αρωματικά φυτά, κρασί, τσίπουρο, γλυκά ταψιού και κουταλιού, τραχανά, χυλόπιτες και άλλα.
in.gr Αγροτουρισμός
- Δίκη Βαλυράκη: Μάρτυρας κατέθεσε στη δίκη ότι είδε να χτυπούν με κοντάρι τον πρώην υπουργό
- Brussels Signals ‘No More Studies Needed’ for Greece–Cyprus Power Link
- 35 χρόνια Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Γιορτή Γνώσης & Δημιουργίας
- Η ΚΝΕ για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου
- Μπράιτον: Εκτός για μήνες ο Τζίμας
- Οκτώ σκάφη προσδέθηκαν για πρώτη φορά ταυτόχρονα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό




