
Η Δανιηλίδου ηττήθηκε από την Ντόκιτς στον τελικό του «Athens Open 2009»
Ο αγώνας για την Λένα Δανιηλίδου στον τελικό του απλού Γυναικών του τουρνουά «Athens Open 2009» ήταν εξ ορισμού δύσκολος, καθώς η Γελένα Ντόκιτς είναι μια αθλήτρια υψηλού επιπέδου. Η Αυστραλή τενίστρια κατάκτησε τελικά τον τίτλο στο διεθνές τουρνουά των 125.000 δολαρίων, καθώς παρουσία 2.000 θεατών νίκησε την Ελληνίδα αθλήτρια με 2-0 σετ (6-2, 6-1).
105
Ο αγώνας για την Λένα Δανιηλίδου στον τελικό του απλού Γυναικών του τουρνουά «Athens Open 2009» ήταν εξ ορισμού δύσκολος, καθώς η Γελένα Ντόκιτς είναι μια αθλήτρια υψηλού επιπέδου.
Η Αυστραλή τενίστρια κατάκτησε τελικά τον τίτλο στο διεθνές τουρνουά των 125.000 δολαρίων, καθώς παρουσία 2.000 θεατών νίκησε την Ελληνίδα αθλήτρια με 2-0 σετ (6-2, 6-1).
«Ευχαριστώ τον κόσμο που όλη την εβδομάδα ήταν στο πλευρό μου. Αυτό μου δίνει θάρρος και δύναμη για να συνεχίσω την καριέρα μου» δήλωσε η Δανιηλίδου.
Από την πλευρά της, η Ντόκιτς υπογράμμισε ότι «έπρεπε να δουλέψω στην τακτική, καθώς η Λένα έχει την τεχνική για να καλύψει όλο το κορτ.
»Ήμουν από την πρώτη στιγμή συγκεντρωμένη στην κινήσεις μου, μη λησμονώντας ότι ήταν πρώην παίκτρια της πρώτης 15αδας και διαθέτει ποιότητα στο παιχνίδι της».
Νίκη στο διπλό
Με νίκη της Λένας Δανιηλίδου στο διπλό ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης στο Μαρούσι το διεθνές τουρνουά τένις «Vogue Athens Open 2009».
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με παρτενέρ την Γερμανίδα Γιασμένη Βερ νίκησαν στον τελικό τις Τιμέα Μασίνσκι (Πολωνία), Τατιάνα Γκαρμπίν (Ιταλία) με 6-2, 5-7 (10-4) και πήραν τον τίτλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Έλον Μασκ φτιάχνει το δικό του τρέιλερ της Ιλιάδας και προκαλεί το Χόλιγουντ – «Θέλετε την πλήρη ταινία;»
- Πούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη για ειρηνευτική συμφωνία, αν και η Ουκρανία κάνει αμοιβαίες παραχωρήσεις
- Σουηδία – Ελλάδα: Το εξαιρετικό πλασέ του Τσιμίκα για το 1-0 της Εθνικής (vid)
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν πρέπει να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο – Αποτυχημένος ο Μητσοτάκης
- Έχασε τον διάσημο σκύλο του, βρήκε ότι έγινε τροφή σε εστιατόριο – Σοκ για influencer με 1,5 εκατ. followers
- Ρουμανία: Ο πρόεδρος Νίκουσορ Νταν διόρισε πρωθυπουργό τον σύμβουλό του και ευρωβουλευτή Εουτζέν Τομάκ




