
«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα» σχολίασε ο Μπάγεβιτς για την κλήρωση της ΑΕΚ
Δευτερόλεπτα μετά την οριστικοποίηση των ομίλων του Europa League, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την... ετημυγορία της κληρωτίδας. Αλλωστε, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, προέκυψε διπλή «παγίδα» για την «Ένωση», η οποία είτε θα έπεφτε στον 7ο όμιλο (εναντίον Βιγιαρεάλ και Λάτσιο) είτε στον 9ο (με Μπενφίκα, Εβερτον), όπου τελικά θα αγωνιστεί.
102
Δευτερόλεπτα μετά την οριστικοποίηση των ομίλων του Europa League, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την… ετημυγορία της κληρωτίδας.
Αλλωστε, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, προέκυψε διπλή «παγίδα» για την «Ένωση», η οποία είτε θα έπεφτε στον 7ο όμιλο (εναντίον Βιγιαρεάλ και Λάτσιο) είτε στον 9ο (με Μπενφίκα, Εβερτον), όπου τελικά θα αγωνιστεί.
«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερη η κλήρωση, αλλά εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε για ό,τι καλύτερο.
»Μπενφίκα και Έβερτον είναι δύο ομάδες δυνατές. Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ είναι άγνωστη. Δεν ξέρουμε τίποτα. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.
»Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί.
»Να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτό έχει σημασία. Το πρόγραμμα των αγώνων δεν με απασχολεί» είπε ο προπονητής της ΑΕΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μετανάστες: Αριθμός ρεκόρ στην Ευρωπαϊκή Ένωση – Ποιες χώρες υποδέχονται τους περισσότερους
- Κρήτη: Χωρίς τέλος η αγωνία για την εξαφάνιση της 43χρονης – Τι λένε ο αδελφός και η μητέρα της
- Ένας «μαέστρος» για τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι ο Μικέλε Μπαράνοβιτς (vids)
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι απαντά για τον γάμο της στη Δράμα
- Ηγουμενίτσα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων στην εθνική οδό
- Super League: Συνέχεια στη μάχη της παραμονής με την 3η αγωνιστική των play out




