
Σε ενδεχόμενη αγωνιστικότητα ανετοιμότητα του Ολυμπιακού ελπίζει ο Ουρίν
Η έλλειψη επίσημων αγώνων που χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας που έχει ήδη δώσει πέντε ματς, αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημα των Σλοβάκων σύμφωνα με τον Ντούσαν Ουρίν. Ο προπονητής της Σλόβαν αναγνωρίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα αποτελέσουν δύσκολο αντίπαλο για την ομάδα του αλλά υποστηρίζει ότι με την βοήθεια του κόσμου οι παίκτες του είναι ικανοί για το καλό αποτέλεσμα.
89
Η έλλειψη επίσημων αγώνων που χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας που έχει ήδη δώσει πέντε ματς, αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημα των Σλοβάκων σύμφωνα με τον Ντούσαν Ουρίν. Ο προπονητής της Σλόβαν αναγνωρίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα αποτελέσουν δύσκολο αντίπαλο για την ομάδα του αλλά υποστηρίζει ότι με την βοήθεια του κόσμου – και την καλή ψυχολογία που υπάρχει μετά το 4-0 επί της Ζρίνσκι – οι παίκτες του είναι ικανοί για το καλό αποτέλεσμα.
«Το πλεονέκτημά μας είναι πως έχουμε ήδη αγωνιστεί σε πέντε επίσημα παιχνίδια, ενώ ο αντίπαλός μας κανένα, αφού δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το πρωτάθλημα της Ελλάδας. Αναγνωρίζουμε ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και το παιχνίδι απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο θα είναι μία γιορτή» είπε αρχικά ο Ουρίν.
Και πρόσθεσε:
«Η ομάδα μου βρίσκεται σε πολύ καλή πνευματική κατάσταση, γεγονός που προέρχεται κυρίως από το τελευταίο καλό αποτέλεσμα και αυξάνει τις πιθανότητές μας να βγούμε νικητές από αυτή τη μάχη. Ελπίζω πως θα μας βοηθήσει ο δωδέκατος παίκτης μας, οι φίλαθλοί μας και να δημιουργήσουν ανάλογη ατμόσφαιρα με αυτή στο παιχνίδι με την Ζρίνσκι».
Αναφερόμενος στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Σλόβαν τον Μίλαν Ιβάνα, ο Ουρίν τόνισε ότι θα είναι σίγουρα στην 18άδα.
Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών της Σλόβαν, ο Μάρτιν Ντομπρότκα στην συνέντευξη Τύπου βρέθηκε και δήλωσε:
«Γνωρίζουμε τις δυνατότητες του αντιπάλου μας. Παίζουν πολύ συχνά στους ομίλους του Champions League. Ωστόσο και κάποιοι παίκτες της ομάδας μας γνωρίζουν την ατμόσφαιρα από παιχνίδια τέτοιοιυ επιπέδου. Δεν μπορούμε να πούμε πως φοβόμαστε ή κάτι τέτοιο. Πιστεύω πως με την βοήθεια των φιλάθλων μας, θα έχουμε πετυχημένο αποτέλεσμα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μετωπική Κωνσταντοπούλου-Γεωργιάδη στη Βουλή με κατηγορίες για παρακρατικούς μηχανισμούς
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που έκανε απάτες σε βάρος του ΕΟΠΥΥ – Το κόλπο με 19.610 εικονικές φυσικοθεραπείας
- Συνελήφθη ο τουρίστας που πετούσε πέτρες σε απειλούμενη φώκια – Το βίντεο που προκάλεσε σάλο
- ΠΑΟΚ: Στα ασπρόμαυρα ο Μπαζίνας – Υπέγραψε μέχρι το 2030
- Πρωτοφανές: Ο Γκαγκάτσης έτρεξε να προλάβει τις ομάδες για τον Λανουά
- Μετωπική σύγκρουση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ: Η στρατηγική του «όλοι ίδιοι είναι», τα focus group και το ακίνητο Ανδρουλάκη



