
Φιλική νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί της Ρόδου με 1-0 και γκολ από τον Καρέρα
Φιλική νίκη με 1-0 πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης επί της Ρόδου και το γκολ των Αρκάδων πέτυχε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Σεμπαστιάν Καρέρα, στο 15 με κοντινό πλασέ. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος, ιδίως στο πρώτο μέρος, και είχε ευκαιρίες, όπως αυτή του Τσέζαρεκ στο 8 που έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από οριζόντιο δοκάρι, αλλά και του Μαρσελάο στο 25.
89
Φιλική νίκη με 1-0 πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης επί της Ρόδου και το γκολ των Αρκάδων πέτυχε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Σεμπαστιάν Καρέρα, στο 15 με κοντινό πλασέ.
Ο Αστέρας ήταν καλύτερος, ιδίως στο πρώτο μέρος, και είχε ευκαιρίες, όπως αυτή του Τσέζαρεκ στο 8 που έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από οριζόντιο δοκάρι, αλλά και του Μαρσελάο στο 25.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε απόρροια των πολλών αλλαγών των δύο τεχνικών.
Αστέρας Τρίπολης: Αναστασόπουλος (46 Ντεγκρά), Ρόκας (46 Σεντεμέντες), Αργυρόπουλος (46 Λαμπρόπουλος), Λαζαρίδης (46 Φυτανίδης), Μαρσελάο (46 Μπαρτολίνι), Μπαστία (46 Λαδάκης), Καρντόσο (46 Αποστολίδης – 78 Γεωργίου), Βίλτσες (46 Ζεάν Κάρλος), Καρέρα (46 Εστέβες), Τσέζαρεκ (46 Καούνος), Ουντότζι (46 Εντερ).
Ρόδος: Παναγιωτόπουλος (66 Ρηγανάς), Μαλλιάκας (46 Πρίπου), Δανάς (46 Πελέκης), Στ. Καντιμοίρης (46 Νικηταράς), Παπαδημήτρης (46 Σταφίδας), Οξύζγολου (46 Ευγενικός), Μαΐλης (46 Λιόνης – 66 Ταγκάεφ), Κολεμπιέφσκι (46 Αθανασίου), Ζιλβάν (46 Στεργαλάς), Γκέσιος (46 Καφαντάρης), Γ. Καντιμοίρης (46 Αντωνούρης).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μετωπική Κωνσταντοπούλου-Γεωργιάδη στη Βουλή με κατηγορίες για παρακρατικούς μηχανισμούς
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που έκανε απάτες σε βάρος του ΕΟΠΥΥ – Το κόλπο με 19.610 εικονικές φυσικοθεραπείας
- Συνελήφθη ο τουρίστας που πετούσε πέτρες σε απειλούμενη φώκια – Το βίντεο που προκάλεσε σάλο
- ΠΑΟΚ: Στα ασπρόμαυρα ο Μπαζίνας – Υπέγραψε μέχρι το 2030
- Πρωτοφανές: Ο Γκαγκάτσης έτρεξε να προλάβει τις ομάδες για τον Λανουά
- Μετωπική σύγκρουση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ: Η στρατηγική του «όλοι ίδιοι είναι», τα focus group και το ακίνητο Ανδρουλάκη



