
«Έκλεισαν» τα φιλικά του Ατρόμητου με Λεβαδειακό. Αστέρα και ΠΑΣ Γιάννινα
Οριστικοποιήθηκε την Δευτέραο ο φιλικός αγώνας του Ατρομήτου με τον Λεβαδειακό που θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου στο γήπεδο της Λειβαδιάς. Τρεις ημέρες νωρίτερα, η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στις 12 Αυγούστου θα κλείσει το τρίπτυχο των φιλικών αναμετρήσεων απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ομαλή η μετά-τραυματική πορεία του Κάμπα.
102
Οριστικοποιήθηκε την Δευτέραο ο φιλικός αγώνας του Ατρομήτου με τον Λεβαδειακό που θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου στο γήπεδο της Λειβαδιάς. Τρεις ημέρες νωρίτερα, η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στις 12 Αυγούστου θα κλείσει το τρίπτυχο των φιλικών αναμετρήσεων απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Στο μεταξύ, με προπόνηση επέστρεψαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι παίκτες του Ατρομήτου.
Η πρωινή προπόνηση αφορούσε αποκλειστικά θέματα φυσικής κατάστασης ενώ στην απογευματινή έγιναν ασκήσεις με μπάλα.
Όσον αφορά στον Ηλία Κάμπα, ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας, Νίκος Πισκοπάκης, εξέτασαν τον παίκτη και επιβεβαίωσαν την ομαλή μετά-τραυματική του πορεία.
Ο ποδοσφαιριστής σε 10 μέρες περίπου θα ξεκινήσει κινησιοθεραπεία ενώ έπειτα από ένα μήνα θα αρχίσει τρέξιμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μετωπική Κωνσταντοπούλου-Γεωργιάδη στη Βουλή με κατηγορίες για παρακρατικούς μηχανισμούς
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που έκανε απάτες σε βάρος του ΕΟΠΥΥ – Το κόλπο με 19.610 εικονικές φυσικοθεραπείας
- Συνελήφθη ο τουρίστας που πετούσε πέτρες σε απειλούμενη φώκια – Το βίντεο που προκάλεσε σάλο
- ΠΑΟΚ: Στα ασπρόμαυρα ο Μπαζίνας – Υπέγραψε μέχρι το 2030
- Πρωτοφανές: Ο Γκαγκάτσης έτρεξε να προλάβει τις ομάδες για τον Λανουά
- Μετωπική σύγκρουση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ: Η στρατηγική του «όλοι ίδιοι είναι», τα focus group και το ακίνητο Ανδρουλάκη



