102

Ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου είναι ο νέος προπονητής του Πανθρακικού. Ο Ρουμάνος τεχνικός κατέληξε σε συμφωνία συνεργασίας με την ομάδα της Κομοτηνής για τα επόμενα δύο χρόνια.

Την Κυριακή, μάλιστα, θα παρακολουθήσει μαζί με τον διοικητικό επικεφαλής του συλλόγου, Θόδωρο Σαββάκη, την αναμέτρηση του Πανθρακικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Αρη.

Το βράδυ της Παρασκευής, η ΠΑΕ Πανθρακικός εξέδσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει ότι συμφώνησε -μετά από μερικές μέρες συνομιλιών- με το Ρουμάνο προπονητή Ίλιε Ντουμιτρέσκου.

Ο Ρουμάνος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας των «πρασίνων» της Κομοτηνής για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου θα παρακολουθήσει τους αγώνες του Πανθρακικού με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τα φιλικά παιχνίδια σε Ξάνθη και Κομοτηνή (2 και 9 Μαΐου) και θα αναλάβει επίσημα την ομάδα από τις 15 Μαϊου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τις κατ ιδίαν σημερινές συζητήσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να πετύχει η ομάδα της Κομοτηνής τους στόχους που θέτει για τη νέα χρονιά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ