26

Σύμφωνα με την πλειοψηφία του ιταλικού Τύπου ο Φάμπιο Καναβάρο είναι έτοιμος να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τη Γιουβέντους.

Μάλιστα τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι αργά το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ο Καναβάρο είχε συνάντηση με ανθρώπους της «μεγάλης κυρίας», μετά το τέλος του ματς της Ρεάλ με την Ουέλβα.

Οπως αποκαλύπτουν οι Ιταλοί, ο 35χρονος αμυντικός των Μαδριλέων είπε το «ναι» και από το καλοκαίρι και για τα επόμενα δύο χρόνια θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Γιουβέντους.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά το τέλος του ντέρμπι Γιουβέντους-πΊντερ, οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να ρωτήσουν τον Μπουφόν πρώτα για την ενδεχόμενη επιστροφή του Καναβάρο και μετά για το ματς με τους «νερατζούρι».

«Ο Καναβάρο θα ήταν χρήσιμος στη Γιουβέντους, όπως σε κάθε ομάδα. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής με τεράστια εμπειρία. Είμαστε φίλοι και τον ξέρω πολύ καλά».

Πάντως υπάρχουν και πολλές αντιδράσεις για την επιστροφή του, καθώς το καλοκαίρι του 2006 όταν η Γιουβέντους έπεσε στη Serie B ετοίμασε βαλίτσες για τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ, σε αντίθεση με τον Μπουφόν που παρέμεινε πιστός… στρατιώτης της Γιουβέντους.

Eπιβεβαίωση από τον μανατζέρ του

«Η προσφορά της Γιουβέντους είναι η μεγαλύτερη και η πιο ενδιαφέρουσα» επεσήμανε στα ιταλικά ΜΜΕ ο Γκαετάνο Φέντελε, υποστηρίζοντας παράλληλα πως ο Καναβάρο είχε κι άλλες προτάσεις από ομάδες της Αγγλίας, της Ρωσίας και της Γερμανίας.

Η Ρεάλ δεν δείχνει διατεθειμένη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ούτε από την πλευρά της Γιουβέντους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ