66

Νάρθηκας τοποθετήθηκε στο αριστερό χέρι του Θανάση Κωστούλα. Ο έμπειρος αμυντικός υπέστη ρωγμώδες κάταγμα κατά τη διάρκεια του αγώνα που έγινε το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Ξάνθης με τον Άρη.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός προπονήσεων και φυσικά δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Επειδή, μάλιστα, συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει σε αυτό το ματς τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του (θα απουσιάσει και από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ηρακλή).

Τα ίδια παιχνίδια θα χάσει και ο Σταύρος Τζιωρτζιώπουλος, που επίσης έφτασε τις επτά κάρτες, ενώ αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και με τον Σπύρο Βάλλα, ο οποίος θα απουσιάσει από τα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος, με ΠΑΟΚ και Ηρακλή. Να σημειωθεί ότι, λόγω τιμωρίας, δεν θα παίξουν με τον Εργοτέλη ούτε οι Σουάνης και Αγκάλι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ