
Πέμπτος παίκτης που αποχωρεί από τον Θρασύβουλο ο Πουλάκος, υπέγραψε ο Νάιτ
Παρελθόν από την ομάδα του Θρασύβουλου αποτελεί ο Γιώργος Πουλάκος, καθώς λύθηκε το συμβόλαιό του και έγινε ο πέμπτος ποδοσφαιριστής που αποχαιρέτησε την ομάδα της Φυλής στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τον Αγγλο επιθετικό, Λίον Νάιτ απέκτησε η ομάδα της Φυλής για τους επόμενους έξι μήνες.
89
Παρελθόν από την ομάδα του Θρασύβουλου αποτελεί ο Γιώργος Πουλάκος, καθώς λύθηκε το συμβόλαιό του και έγινε ο πέμπτος ποδοσφαιριστής που αποχαιρέτησε την ομάδα της Φυλής στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Εχουν ήδη αποχωρήσει οι Μαρκορά, Δήμος, Ρόκα και Ντε Κάστρο.
Παράλληλα, η ομάδα της Φυλής γνωστοποίησε την απόκτηση του Αγγλου επιθετικού, Λίον Νάιτ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών.
Το διάστημα 1999-2003 ο 26χρονος άσος ανήκε στην Τσέλσι, ωστόσο αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού και στις Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, Χάντερσφιλντ και Μπράιτον. Το 2003 η Μπράιτον τον απέκτησε με «κανονική» μεταγραφή, ενώ στη συνέχεια της καριέρας του φόρεσε τη φανέλα και των Σουόνσι, Μπάρνσλεϊ (δανεικός από τη Σουόνσι), Μίλτον Κέινς Ντονς, Γουίκομ.
Τελευταία ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε, ήταν η Ράσντεν & Ντάιαμοντς. Σε 12 αγώνες της σημείωσε τέσσερα τέρματα, ενώ στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος.
Η «λακωνική» ανακοίνωση της ΠΑΕ Θρασύβουλος για τον Νάιτ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Θρασύβουλος ανακοινώνει την απόκτηση του Λεόν Νάϊτ. Ο Αγγλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έξι μηνών.»
Στο μεταξύ, με την προπόνηση της Τρίτης συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη το Σάββατο. Παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, καθώς σε περίπτωση νίκης, η ομάδα της Φυλής θα προσπεράσει του αρκάδες, οι οποίοι έχουν δύο βαθμούς περισσότερους, και θα βρεθεί πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Στο πρόγραμμα της Τρίτης δεν έλαβε μέρος ο Τροΐκοβιτς, που θα επιστρέψει την Τετάρτη από την πατρίδα του, όπως και οι Ροκάστλ και Τσιώλης που γυμνάστηκαν ατομικά. Την Τετάρτη το πρωί θα πραγματοποιηθεί η επόμενη προπόνηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η… κατηφόρα της Τσέλσι, ο Ροσενιόρ και τα αρνητικά ρεκόρ
- Η μητέρα της Σαρλίζ Θερόν σκότωσε τον πατέρα της – «Δε με στοιχειώνει» λέει η σταρ
- Κρήτη: Ισχυρός σεισμός στο Λασίθι
- Συναγερμός για την εξαφάνιση 26χρονου από τις Συκιές Θεσσαλονίκης
- Αντετοκούνμπο: «Προτιμώ το Μαϊάμι από το Λος Άντζελες»
- Goop Kitchen: Το νέο γαστρονομικό βήμα της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Μανχάταν



