89

Ο Βαγγέλης Μόρας αναμένεται να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν από τον Ότο Ρεχάγκελ για τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Δανία στις 11 Φεβρουρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός παρακολουθεί από καιρό τις προσπάθειες του 28άχρονου αμυντικού, ο οποίος αγωνίζεται στο Campionato με τα χρώματα της Μπολόνια.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο ιταλικό πρωτάθλημα και ο Γερμανός προπονητής ταξίδεψε στην γειτονική χώρα για να τον παρακολουθήσει στην αναμέτρηση με την Γιουβέντους, στην οποία η «μεγάλη κυρία» επικράτησε με 2-1.

Ο Ρεχάγκελ θα «τεστάρει» τον Έλληνα ποδοσφαιριστή στο ματς με την Δανία και δεν είναι καθόλου απίθανο να δεχθεί κρούση για να συμμετάσχει στα προκριματικά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010. 

 

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr