
Ο Λεονάρντο του Λεβαδειακού διαλέγει για επόμενο σταθμό την ΑΕΚ
Ο Λεονάρντο άνοιξε την πόρτα στους ανθρώπους της ΑΕΚ, εκφράζοντας την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της Ένωσης σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Λεβαδειακό. «Μου αρέσει η ΑΕΚ», τόνισε ο Λεονάρντο μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανθρακικό όπου σημείωσε και τα δύο τέρματα της συνάντησης, ενώ συμπλήρωσε ότι με την επιστροφή του Μπάγεβιτς, η ΑΕΚ θα βρει τον δρόμο της.
89
Ο Λεονάρντο άνοιξε την πόρτα στους ανθρώπους της ΑΕΚ, εκφράζοντας την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της Ένωσης σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Λεβαδειακό.
Ο 22χρονος βραζιλιάνος μέσος ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη 2-0 της ομάδας της Λιβαδειάς επί του Πανθρακικού, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της αναμέτρησης για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
«Μου αρέσει η ΑΕΚ», τόνισε ο Λεονάρντο μετά τη λήξη του αγώνα. «Οταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα έκανα προπονήσεις εκεί για δύο περίπου μήνες. Όλα ήταν τέλεια και για αυτό όταν φύγω από τον Λεβαδειακό, θέλω να επιστρέψω πάλι πίσω.
»Βέβαια δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ είτε στον Παναθηναϊκό είτε στον Ολυμπιακό, αλλά αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στους τρεις, σίγουρα η ΑΕΚ θα ήταν η τελική μου επιλογή.
»Το γεγονός ότι επέστρεψε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι πολύ θετικό, γιατί πρόκειται για έναν σπουδαίο προπονητή. Πιστεύω ότι με αυτόν η ΑΕΚ θα βρει τον δρόμο της».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του
- Ιράν: Θα βυθίσουμε τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, απειλεί σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο
- Λίβανος: Ο Τραμπ θα επικροτούσε ενδεχόμενη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)


