
Tο κλάμα του Σαριέγκι και οι εξηγήσεις που έδωσε…
Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Γιόσου Σαριέγκι το Σάββατο, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, από τη μία για την αποβολή και το γεγονός πως άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες και από την άλλη για το πανό που είχαν αναρτήσει οι φίλοι των «πράσινων».
89
Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Γιόσου Σαριέγκι το Σάββατο, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, από τη μία για την αποβολή και το γεγονός πως άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες και από την άλλη για το πανό που είχαν αναρτήσει οι φίλοι των «πράσινων».
Ο 29άχρονος αμυντικός μίλησε μετά το ματς πάντως για τη νίκη της ομάδας του, τη φάση της αποβολής του, ενώ έκανε και νέα διευκρίνιση για τις περιβόητες δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα…
«Ηταν μια καλή και σημαντική νίκη για τον ΠΑΟ. Τα καταφέραμε μέσα από δύσκολες συνθήκες. Ηταν μια νίκη έναντι ενός δύσκολου αντιπάλου σε μια δύσκολη έδρα. Δεν ήμασταν σε ευχάριστη θέση μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα».
– Τι έγινε στη φάση της πρώτης κάρτας, που έδειξες να απορείς;
«Δεν ξέρω. Ο Σιμάο έκανε το φάουλ και εκείνη την ώρα εγώ ήμουν πάνω από τον παίκτη. Εγώ απλώς ακούμπησα τον επιθετικό που ήταν κάτω και ο διαιτητής έδειξε σε μένα την κάρτα. Μάλλον θεώρησε ότι το έκανα επίτηδες. Ο διαιτητής δεν είδε τίποτα, γιατί δεν έκανα τίποτα».
– Τι συνέβη με τις δηλώσεις που έκανες στην Ισπανία;
«Είναι η τελευταία μέρα που θέλω να μιλήσω γι αυτό. Δεν είπα αυτό το πράγμα. Αυτή η συνέντευξη ήταν πιο μεγάλη από τις λέξεις που εγώ είπα και ο δημοσιογράφος τα απέδωσε διαφορετικά.
Αυτό που δήλωσα ήταν ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι σαν την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ γιατί έχει εξωγηπεδικές βοήθειες, όπως και ο Ολυμπιακός εδώ στην Ελλάδα».
– Θεωρείς ότι παίζεις στην καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα;
«Ναι. Παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Αυτό που ήθελα να εξηγήσω ήταν αυτό για την έξωθεν βοήθεια που έχει ο Ολυμπιακός. Προτιμώ την Μπαρτσελόνα, γιατί απλά τη συμπαθώ περισσότερο από τη Ρεάλ.
»Δεν μπορώ να πω ότι η Ρεάλ είναι μεγαλύτερη ομάδα από την Μπαρτσελόνα και φυσικά ποτέ δεν θα έλεγα ότι ο ΟΣΦΠ είναι καλύτερος από εμάς. Εμείς παίζουμε στο Champions League, οπότε εμείς είμαστε η καλύτερη ομάδα. Μην το κουράζουμε…».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο
- Λίβανος: Ο Τραμπ θα επικροτούσε ενδεχόμενη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Γιορτή σήμερα 16 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League



