
Ντεμπούτο με ισοπαλία για Σταματόπουλο κόντρα στη Λάρισα
Ο Γιώτης Σταματόπουλος δεν κατόρθωσε να συνδυάσει την πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο του Πανιωνίου με νίκη, καθώς οι «κυανέρυθροι» έμειναν στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Λάρισα στη Νέα Σμύρνη. Η θεσσαλική ομάδα προηγήθηκε με τον Ματσέι Ζουράφσκι στο 36, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Γιώργος Τζαβέλας ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.
89
Ο Γιώτης Σταματόπουλος δεν κατόρθωσε να συνδυάσει την πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο του Πανιωνίου με νίκη, καθώς οι «κυανέρυθροι» έμειναν στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Λάρισα στη Νέα Σμύρνη.
Η θεσσαλική ομάδα προηγήθηκε με τον Ματσέι Ζουράφσκι στο 36, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Γιώργος Τζαβέλας ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Ετσι, ο Πανιώνιος έμεινε για δεύτερη αγωνιστική στη σειρά χωρίς νίκη και -για την ώρα- στην 10η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, ενώ η Λάρισα, παρότι δεν κατάφερε να κερδίσει για 5ο διαδοχικό εκτός έδρας ματς, έπιασε την ΑΕΚ στην 8η θέση του πίνακα, έχοντας πάντως ένα ματς περισσότερο από την «Ένωση».
Υστερα από ένα κακό πρώτο 20λεπτο για τις δύο ομάδες, η Λάρισα ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο ματς, με τον Ζουράφσκι να βγαίνει μόνος του στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Κρέσιτς.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 29, όταν η κεφαλιά του Γουνδουλάκη σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Κοτσόλη.
Στο 36, η Λάρισα πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε καρφωτή κεφαλιά του Ζουράφσκι στο 36, έπειτα από σέντρα του Φωτάκη. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι παίκτες του Πανιωνίου πίεσαν και έχασαν κάποιες ευκαιρίες για την ισοφάριση.
Το 1-1 για την ομάδα της Νέας Σμύρνης ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με κοντινό σουτ του Τζαβέλα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Εστογιάνοφ.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό και καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, ωστόσο η μεγάλη φάση μπροστά από κάποια από τις δύο εστίες δεν ήρθε ποτέ και έτσι διατηρήθηκε μέχρι το τέλος το 1-1, που φαντάζει ως φυσιολογική συνέπεια με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζαβέλας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα στον Πάρα.
Το φιλμ του αγώνα…
13 Κίτρινη κάρτα ο Νικολάου (Πανιώνιος).
23 Ο Κοτσόλης πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα πριν ο Γουνδουλάκης προλάβει να μπει μόνος στην περιοχή.
28 Δοκάρι ο Πανιώνιος μετά από κεφαλιά του Γουνδουλάκη.
36 0-1: Ο Ζουράφσκι ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής, μετά από σέντρα του Φωτάκη.
45+ 1-1: Ο Τζαβέλας ισοφάρισε για τους γηπεδούχους με σουτ από κοντινή απόσταση.
Λήξη ημιχρόνου
46 Σέντρα 2ου ημιχρόνου
53 Τετ-α-τετ ο Ζουράφσκι αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Πανιωνίου.
57 Κίτρινη κάρτα ο Σολάνο (Λάρισα)
68 Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Γκονσάγκα στη θέση του Εστογιάνοφ.
71 Αλλαγή για τη Λάρισα. Ο Πάρα στη θέση του Σολάνο.
74 Κίτρινη κάρτα ο Νταμπίζας (Λάρισα).
76 Αλλαγή για τη Λάρισα. Ο Τσίγκας στη θέση του Γκουέλα.
77 Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Ντρεσκ στη θέση του Μπερτέ.
89 Αλλαγή για τη Λάρισα. Ο Ιγκλέσιας στη θέση του Φωτάκη.
93 Λήξη αγώνα
Διαιτητής: Δ. Καλόπουλος (Θεσσαλονίκης)
Κόκκινες: Τζαβέλας (90΄)
Κίτρινες: Νικολάου, Μπερτέ – Κυριακίδης, Σολάνο, Νταμπίζας
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γ. Σταματόπουλος): Κρέσιτς, Μανιάτης, Μπερτέ (76΄ Ντρσεκ), Μάκος, Εστογιάνοφ (68΄ Αντερσον), Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλας, Χούτος (73΄ Μπάρκογλου)
ΛΑΡΙΣΑ (Μ. Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Κυριακίδης, Σολάνο (70΄ Πάρα), Γκουέλα (75΄ Τσίγκας), Σαρμιέντο, Φωτάκης (90΄ Ιγκλέσιας), Ααραμπ, Βέμπερ, Ζουράφσκι
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η… κατηφόρα της Τσέλσι, ο Ροσενιόρ και τα αρνητικά ρεκόρ
- Η μητέρα της Σαρλίζ Θερόν σκότωσε τον πατέρα της – «Δε με στοιχειώνει» λέει η σταρ
- Κρήτη: Ισχυρός σεισμός στο Λασίθι
- Συναγερμός για την εξαφάνιση 26χρονου από τις Συκιές Θεσσαλονίκης
- Αντετοκούνμπο: «Προτιμώ το Μαϊάμι από το Λος Άντζελες»
- Goop Kitchen: Το νέο γαστρονομικό βήμα της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Μανχάταν



