89

Ο Δημήτρης Γραμμόζης απολογήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Εργοτέλης για το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του, Νίκο Καραγεωργίου, κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο αμυντικός μέσος του Εργοτέλη ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του, με την απάντηση της διοίκησης της κρητικής ομάδας να αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά για τον Έλληνα μέσο, από τον αποκλεισμό του από την ομάδα για ένα μήνα μέχρι και την λύση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει κανονικά το 2010.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοίνωσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, την ημερομηνία και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ξάνθη στο Παγκρήτιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διάθεση των εισιτηρίων του Κυριακάτικου αγώνα του Εργοτέλη με την Ξάνθη στο Παγκρήτιο στάδιο θα ξεκινήσει την Τετάρτη με γενική είσοδο 15 ευρώ και θα διατίθενται από τα παρακάτω σημεία πώλησης:

Γήπεδο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1 – Τηλ. 2810222246)

IraklioBowlingCenter (Λ. Ικάρου & Εθνικής Αντιστάσεως – Τηλ. 2810344414)

Η είσοδος για γυναίκες και παιδιά κάτω των 15 ετών είναι ελεύθερη εκτός από τη θύρα 1».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr