102

Την προτίμηση του στο πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο αναφορικά με την «Χρυσή Μπάλα», εξέφρασε δημόσια ο Λιονέλ Μέσι!

Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα, που είναι συνδιεκδικητής του εν λόγω βραβείου με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είπε:

«Ο Ρονάλντο δικαιούται την διάκριση, αφού κατέκτησε το Champions League και το πρωτάθλημα Αγγλίας, που είναι οι δύο σημαντικότεροι τίτλοι της χρονιάς».

Οσον αφορά στον καλύτερο παίκτη του κόσμου, ο νεαρός Αργεντινός, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Ροναλντίνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Ροναλντίνιο είναι ο κορυφαίος. Και όταν παίζεις μαζί του, όλα είναι πιο εύκολα. Όταν όμως δεν τον έχεις πιά στην ομάδα σου, πρέπει να κάνεις περισσότερα πράγματα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ