
Ο Πατέρας ζήτησε τρεις νίκες, «κλειστά χαρτιά» ο Τεν Κάτε
Αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε ο Χενκ Τεν Κάτε σε συνάντηση με Πατέρα και Αντωνίου. Οι τρεις τους γευμάτισαν, συζητώντας για την ομάδα, όχι όμως και για μεταγραφικά, αν και θα υπάρξει σχετική εισήγηση. Ο πρόεδρος ζήτησε το 3χ3, ενώ ο Ολλανδός δεν ανακοίνωσε αποστολή για Εργοτέλη. Αποχώρησε προληπτικά ο Νίνης!
- Με απουσίες οι κρητικοί
- Κάντο όπως... η Λεβερκούζεν που άλωσε τη Βρέμη!
- Προσφυγή για το... διπλανό τετραγωνό του Βοτανικού
89
Αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε στην συνάντηση που είχε και με τους Νίκο Πατέρα και Κώστα Αντωνίου ο Χενκ Τεν Κάτε.
Οι τρεις άνδρες γευμάτισαν μαζί, συζητώντας για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και για αυτό το λόγο ο Ολλανδός… έστησε τους παίκτες τους στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (27/10), η οποία ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 30 λεπτών.
Ο Τεν Κάτε τόνισε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι είναι αισιόδοξος για το μέλλον του «τριφυλλιού», το οποίο παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερο.
Ο προπονητης των «πράσινων» ξεκαθάρισε ότι πιστεύει στην ομάδα και στους παίκτες της, τονίζοντας πως είναι θέμα χρόνου να διορθωθούν κάποια λάθη και να αλλάξει το κλίμα που δημιουργήθηκε μετά το 2-2 με τον Ηρακλή, καθώς οι παίκτες σιγά-σιγά αφομοιώνουν την φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού που εκείνος θέλει.
Αλλωστε σύντομα αναμένεται να γίνει σύσκεψη σχετικά με το έμψυχο υλικό και για το που πονάει η ομάδα και πρέπει να ενισχυθεί την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Στη συζήτηση δεν έγινε λόγος για μεταγραφικά, ωστόσο το κενό της ομάδας στην άμυνα είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο και αναμένεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα είναι ικανός να διορθώσει τα κακώς κείμενα.
Από την πλευρά του, ο Τεν Κάτε αναμένεται να παρουσιάσει την εισήγησή του σχετικά με το που χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση και τον επόμενο μήνα θα γίνει νέα σύσκεψη μεταξύ διοίκησης και προπονητή για το συγκεκριμένο θέμα.
Στο μεταξύ, την προπόνηση της Τρίτης (28/10( παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας, ο οποίος μετέφερε στους παίκτες την επιθυμία του να πετύχουν το 3×3 στα ματς του πρωταθλήματος που έρχονται με Εργοτέλη, Πανιώνιο και Ολυμπιακό.
Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Τεν Κάτε
Με αλλαγές στη σύνθεσή του θα υποδεχθεί την Τετάρτη (29/10) ο Παναθηναϊκός τον Εργοτέλη (19:00, ΝΕΤ), στον εξ αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
Ο τεχνικός των «πρασίνων», Χενκ Τεν Κάτε, απέφυγε να ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Κρήτες (σ.σ. θα το κάνει ανήμερα της αναμέτρησης), ωστόσο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα επιφέρει αλλαγές σε όλες τις γραμμές της ομάδας.
Στη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (28/10) τραυματίστηκε ο Σωτήρης Νίνης κι αποχώρησε περισσότερο για προληπτικούς λόγους.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό και ο νεαρός άσος θα συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή. Ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Λεοντίου, ενώ ο Αντώνης Πετρόπουλος δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα, εξαιτείας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η Μαντόνα επιστρέφει στο Coachella 20 χρόνια μετά: Εμφάνιση- έκπληξη με Σαμπρίνα Κάρπεντερ
- Βουλγαρία: Άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές
- Πώς οι Simpsons εξελίχθηκαν σε τηλεοπτικό φαινόμενο που διαμόρφωσε την παγκόσμια κουλτούρα και οικονομία
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ΣΕΦ – «Τελικός» παραμονής στη Γλυφάδα
- Athens Throws Open Its Doors on World Heritage Day
- Ψηφιακό δελτίο αποστολής: Πότε απαιτείται η έκδοσή του – Οδηγός για επιχειρήσεις και επαγγελματίες


