
Την απάντηση της Σούπερ Λίγκα για Κομνηνό ζητά τώρα η Ξάνθη
Σε... χαρτοπόλεμο εξελίσσεται η αντιπαράθεση της Σούπερ Λίγκα με την ΠΑΕ Ξάνθη. Η ακριτική ομάδα απέστειλε την Πέμπτη και δεύτερη επιστολή στον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής με την οποία εξέφρασε την έκπληξη της για την τοποθέτηση του Πατρίκ Κομνηνού στη θέση του γενικού διευθυντή της Λίγκα και την κάλεσε να απαντήσει για την απόφαση της αυτή.
89
Σε… χαρτοπόλεμο εξελίσσεται η αντιπαράθεση τηςΣούπερ Λίγκα με τηνΠΑΕ Ξάνθη μετά την αποχώρηση της τελευταίας από την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Η ακριτική ομάδα απέστειλετην Πέμπτηκαι δεύτερη επιστολήστον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής με την οποία εξέφρασε την έκπληξη της για την τοποθέτηση του Πατρίκ Κομνηνού στη θέση του γενικού διευθυντή της Λίγκα και την κάλεσε να απαντήσει για την απόφαση της αυτή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, σήμερα την 23.10.2008, του Κου Χρήστου Πανόπουλου, με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο υπάλληλος της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ κος PATRIK ΚΟΜΝΗΝΟΣ παρουσιάστηκε από εσάς ως νέος Γενικός Διευθυντής, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου που παραχωρήσατε.
» Θα θέλαμε να μας γνωστοποιήσετε, με ποια απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου έγινε αυτό, και αν αυτό έγινε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σας γνωστοποιούμε ότι δεν είναι στις αρμοδιότητές του.
» Στο καταστατικό μας και στο άρθρο 13 Αρμοδιότητες Γενικής Συνέλευσης, αναφέρεται :
» Στην αποκλειστική αρμοδιότητα της Γενικής Συνέλευσης υπάγονται οι αποφάσεις στα ακόλουθα :
»Στο άρθρο ΧΙV αναφέρεται : «Η εκλογή Γενικού Διευθυντή και ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ οικονομικών υπηρεσιών του Συνεταιρισμού».
» Οπότε ο όποιος ορισμός Γενικού Διευθυντή είναι αποκλειστικά και μόνο αρμοδιότητα της Γενικής Συνέλευσης.
» (…) ΥΓ 1 : Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τα Πρακτικά ΔΣ που έχουμε εις χείρας μας, σε κανένα δεν αναφέρεται η επιλογή του Κου PATRIK ΚΟΜΝΗΝΟΥ σαν Γενικού Διευθυντού, αλλά ούτε έστω σαν προσωρινός Γενικός Διευθυντής, μέχρι την εύρεση άλλου, που θα αποφασίσει το σώμα της Γενικής Συνέλευσης.
» ΥΓ 2 : Η εκτίμησή μας είναι ότι το συντομότερο δυνατό το Καταστατικό της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ θα πρέπει να «αναρτηθεί» στο site της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
