102

Στο Αλκαζάρ άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, με τη Λάρισα να παίρνει «αγγλική» νίκη με 4-3επί του ΟΦΗ, που διαμαρτύρεται για τη διαιτησία.

Με γκολ του Λέμπο στις καθυστερήσεις, ο Αρης κατάφερε να νικήσει τον Ηρακλή με 1-0 στο «Κλ. Βικελίδης», την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ έμενε στο 0-0 με τον Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Την Κυριακή, δεσπόζει η αναμέτρηση Ολυμπιακού – ΑΕΚ. Και οι δύο ομάδες στοχεύουν στη κατάκτηση του τίτλου και η μεταξύ τους μονομαχία αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται στο Ολυμπιακό στάδιο τον Λεβαδειακό και θέλει τη νίκη και μια καλή εμφάνιση, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα στην Κύπρο από την Ανόρθωση για το Champions League.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

17:00 (Τρίπολη): Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη
18:30 (ΟΑΚΑ): Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός ΝΕΤ
19:00 (Φυλή): Θρασύβουλος – Πανσερραϊκός Nova
21:15 (Καραϊσκάκη): Ολυμπιακός – ΑΕΚ ΝΕΤ
21:15 (Κομοτηνή): Πανθρακικός-Πανιώνιος Nova

ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 4 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ 11 -5αγ.

2. Ολυμπιακός 10

. Λάρισα 10 -5αγ.

4. Ξάνθη 9

5. ΑΕΚ 8

. Εργοτέλης 8

. Λεβαδειακός 7

8. Παναθηναϊκός 6 -3αγ.

. Αρης 6 -5αγ.

10. Πανιώνιος 5

11. Αστέρας Τρίπολης 4

12. Πανσερραϊκός 3

. ΟΦΗ 3 -5αγ.

14. Ηρακλής 2 -5αγ.

15. Πανθρακικός 1

16. Θρασύβουλος 0

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ