89

O Αντώνης Νικοπολίδης δήλωσε βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός πολύ σύντομα θα ξαναβρεί τον καλό του εαυτό και θα ρολάρει, αφού υπάρχει πολύ καλό υλικό.

Ο πολύπειρος πορτιέρο, μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τον αποκλεισμό τους από το Champions League, ενώ πρέπει να προσαρμοστούν και στην διαφορετική φιλοσοφία του Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα πολύ σύντομα θα ρολάρει. Θα παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Υπάρχει καλό υλικό και είμαι πολύ αισιόδοξος. Θα κάνει λάθος όποιος βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα για τον Ολυμπιακό.

»Είναι ακόμα νωρίς… Θέλουμε χρόνο για να αποκτήσει η ομάδα τους αυτοματισμούς που χρειάζονται και να βελτιωθούν κάποια κενά που έχουμε στον τρόπο παιχνιδιού μας», είπε ο Νικοπολίδης και πρόσθεσε:

«Είναι, άλλωστε, εντελώς διαφορετική η φιλοσοφία του νέου προπονητή. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης εφαρμόσαμε σωστά πολλά απ όσα ζητάει ο προπονητής μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια.

»Ας αφήσουμε, λοιπόν, να δούμε πως θα κυλήσει το πράγμα και στην πορεία θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε ξεπεράσει ακόμα τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League…».

«Μας στοίχισε πάρα πολύ αυτή η απώλεια. Σίγουρα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και ένας αποκλεισμός, αλλά εμείς δεν έπρεπε να την πατήσουμε σε καμία περίπτωση. Μας πληγώνει που δεν συμμετέχουμε φέτος σε αυτή τη διοργάνωση.

»Είναι παιχνίδια που όλοι θέλουν να συμμετέχουν. Αν είχαμε περάσει τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μπορεί να μην αντέδρασε, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ενοχλήθηκε, όχι  για το ότι έμεινε εκτός αποστολής στο ματς με την Νόρτζελαντ, αλλά για το ότι δεν ενημερώθηκε νωρίτερα.

Φυσικά, δεν πρόκειται να συνεχίσει το θέμα, αφού ούτως ή άλλως ο Βαλβέρδε τον υπολογίζει και στο ματς με τον Πανσερραϊκό αναμένεται να τον ξεκινήσει βασικό.

O επιθετικός της Νόρντζελαντ, Μάρτιν Μπέρνμπουργκ ξεχωρίζει… σαν τη μύγα μεσ στο γάλα και έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο 22χρονος Δανός άρεσε πολύ και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα τον παρακολουθήσουν καλύτερα το προσεχές διάστημα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr