
Στο… σκαμνί ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Πανσερραϊκός
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για τη συμπεροφορά των οπαδών τους στα ματς με ΑΕΚ και Πανθρακικό, ενώ στο... σκαμνί θα καθίσει και ο Πανσερραϊκός για την διακοπή στον αγώνα με τον Πανιώνιο.
89
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για τη συμπεροφορά των οπαδών τους στα ματς με ΑΕΚ και Πανθρακικό, ενώ στο… σκαμνί θα καθίσει και ο Πανσερραϊκός για την διακοπή στον αγώνα με τον Πανιώνιο.
Αναλυτικά οι κλήσεις σε απολογία:
ΠΑΕ Ξάνθη: Για υβριστικά συνθήματα των οπαδών της στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
ΠΑΕ Εργοτέλης και Ν. Καραγεωργίου: Για την συμπεριφορά του προπονητή της ΠΑΕ στον αγώνα με τον Αρη.
ΠΑΕ Θρασύβουλος, Α. Μπρέμπος: Για την συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για την συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα με τον Πανθρακικό.
ΠΑΕ Πανσερραικός: Για προσωρινή διακοπή του αγώνα στο 80΄ επί 45 λεπτά, λόγω πτώσης της τάσης και διακοπής του ηλεκτροφωτισμού του σταδίου, στον αγώνα με τον Πανιώνιο.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των οπαδών της και για υβριστικά συνθήματα των ιδίων στον αγώνα με την ΑΕΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- UEFA: Ποδόσφαιρο δισεκατομμυρίων και ανισοτήτων
- Με τον Λανουά δεν είναι η πρώτη φορά
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι – Τι ισχυρίζονται οι τρεις συλληφθέντες
- Σοκαριστικό εξώφυλλο – Διπλωματική θύελλα για το L’Espresso – Οργή του Ισραήλ, η κακοποίηση, η αλήθεια
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο
- Η Amazon εξαγοράζει την Globalstar για να ανταγωνιστεί το Starlink




