89

Την φιλοδοξία αλλά και την πεποίθησή του, ότι ο Εργοτέλης «μπορεί να είναι για πάντα στην Σούπερ Λίγκα», εξέφρασε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο πρόεδρός του, Απόστολος Παπουτσάκης, ο οποίος παράλληλα έδωσε και το σύνθημα της νίκης για το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι, απέναντι στον Αρη (14/9).

«Μετά από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Πανθρακικού, ήρθε η ώρα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Εργοτέλη, απέναντι στον Αρη.

»Πρόκειται για έναν  πολύ σημαντικό αγώνα για εμάς, καθώς θέλουμε να μπούμε με το δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις μας στο Παγκρήτιο στάδιο», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της  κρητικής ομάδας και πρόσθεσε.

«Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε όλο το φίλαθλο κοινό της Κρήτης κοντά μας. Αλλωστε, το έχω ξαναπεί ότι στην ομάδα μας δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια.  Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να κάνουμε πραγματικότητα το σύνθημά μας: Ο Εργοτέλης για πάντα στη Superleague».

Τέλος ο Παπουτσάκης στάθηκε και στην στάση των φιλάθλων, τους οποίους θέλησε να ευχαριστήσει: «Θα ήθελα παράλληλα να ευχαριστήσω θερμά τους φιλάθλους  από όλη την Κρήτη που έσπευσαν να προμηθευθούν εισιτήρια διαρκείας και δεσμεύομαι προσωπικά ως πρόεδρος της ΠΑΕ Διεθνής Ενωσις Εργοτέλης, ότι θα κάνω τα πάντα προκειμένου να δικαιωθούν για την επιλογή τους. Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή στο Παγκρήτιο».

Στο μεταξύ, οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου, την Τετάρτη (10/9) το πρωί επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την  βελτίωση της εκρηκτικότητας, ενώ οι  Πόζα, Γραμμόζης και Χρυσοφάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η απογευματινή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 18:00GR.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr