
Στην επιστροφή του Εντίνιο ποντάρει ο Δώνης
Μία επιπλέον λύση για την επίθεση ενόψει του επαναληπτικού ματς με την Ομόνοια θα έχει ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Δώνης, καθώς ο Εντίνιο επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την Τρίτη. Δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος να πάρει κάποια αγωνιστικά λεπτά στο φιλικό που θα δώσει η «Ένωση» με την Γκρόνινγκεν την Πέμπτη (21:00) στο ΟΑΚΑ.
89
Μία επιπλέον λύση για την επίθεση ενόψει του επαναληπτικού ματς με την Ομόνοια θα έχει ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Δώνης, καθώς ο Εντίνιο επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την Τρίτη.
Ο Πορτογάλος επιθετικός είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο στις 22 Ιουλίου, ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και θα προσπαθήσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στις προπονήσεις που μεσολαβούν μέχρι τις 28 Αυγούστου, όταν η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Κύπρο για να ανατρέψει το 1-0 της Αθήνας και να πάρει την πρόκριση στον γ προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFΑ.
Δεν αποκλείεται ο Εντίνιο να πάρει κάποια αγωνιστικά λεπτά στο φιλικό που θα δώσει η «Ένωση» με την Γκρόνινγκεν την Πέμπτη (21:00) στο ΟΑΚΑ.
Κατά τα λοιπά, οι Γιώργος Αλεξόπουλος, Νίκος Γεωργέας και Χουανφράν έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι Μαντούκα και Αλβες συνέχισαν αποθεραπεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ιτούδης για την Χάποελ Τελ Αβίβ: «Ένα πρότζεκτ που συνεχώς εξελίσσεται – Γεμάτη προκλήσεις η σεζόν»
- «Παλλακίδα του καπιταλισμού» – Πώς οι New York Times έριξαν τη Λόρεν Σάντσεζ Μπέζος στη φωτιά
- Η Ισπανία χορηγεί νόμιμο καθεστώς σε μισό εκατομμύριο μετανάστες – Τι προβλέπει το διάταγμα
- Συμβουλές στον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην ακολουθήσει τα βήματα του Μέσι
- Καρδίτσα: Βίντεο ντοκουμέντο με τους δύο ανήλικους δράστες λίγο μετά τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή
- Ελλάδα και 17 ακόμη χώρες χαιρετίζουν τις συνομιλίες Ισραήλ και Λιβάνου – Καλούν σε αποκλιμάκωση




