66

Τρεις ακόμη φιλικούς αγώνες με αντιπάλους από το ολλανδικό πρωτάθλημα, θα δώσει ο Ηρακλής στη χώρα της «τουλίπας» τις προσεχείς μέρες όπου και προετοιμάζεται.

Την Τετάρτη (20:00) θα αντιμετωπίσει την Σπάρτα Ρότερνταμ, στο γήπεδο της επαρχιακής πόλης Nάαλντγουϊκ. Το Σάββατο, την ίδια ώρα, θα αγωνιστεί με την ΑΖ Aλκμααρ, στο γήπεδο Φορτούνα, της πόλης Ζάανσταντ.

Τέλος την Δευτέρα (20:00) το πρόγραμμα θα κλείσει με το φιλικό απέναντι στη Ναϊμέγκεν στο γήπεδο της επαρχιακής πόλης Βίσεν.

Από την αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία κλήθηκε ο τερματοφύλακας Αινείας Κολίτσι για τον προκριματικό αγώνα των ομάδων Ελπίδων Αλβανίας και Ελλάδας, o οποίος θα διεξαχθεί στην γειτονική χώρα, στις 20 Αυγούστου.

Ο παίκτης οφείλει να ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στις 10 Αυγούστου και αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη στις 21 του μήνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ