
Μια ανάσα από τον Σόουζα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός
Οπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός θα αγωνίζεται την επόμενη χρόνια με έναν Bραζιλιάνο σε... κάθε γραμμή! Οι «πράσινοι» βρίσκονται πολύ κοντά στον 26χρονο επιθετι-κό της Φλαμένγκο, Ροντρίγκο Σόουζα, καθώς απομένουν λεπτο-μέρειες προκειμένου ο παίκτης να αποτελέσει το νέο απόκτημα του «τριφυλλιού» στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
- Απάντηση Βγενόπουλου για τη διαιτησία
89
Οπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός θα αγωνίζεται την επόμενη χρόνια με έναν Bραζιλιάνο σε… κάθε γραμμή! Οι «πράσινοι» βρίσκονται πολύ κοντά στον 26χρονο επιθετικό της Φλαμένγκο, Ροντρίγκο Σόουζα, καθώς απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου ο παίκτης να αποτελέσει το νέο απόκτημα του «τριφυλλιού» στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
Οπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Βραζιλία, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο του Ρίο ντε Ζανέιρο και απομένουνλεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία.
Για τον παίκτη έχουν εκφράσει θετική άποψη τόσο ο Χενκ Τεν Κάτε, όσο και ο Κώστας Αντωνίου, γεγονός που άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.
Ο 26χρονος επιθετικός αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην πρώτη του χρονιά με τη Φλαμένγκο (2006-2007) και αποτελεί έναν κλασικό δυνατό φορ περιοχής, με έφεση στο σκοράρισμα.
Η Φλαμένγκο έχει το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη ενώ το υπόλοιπο 40% ανήκει στην πορτογαλική Μαριτίμο. Εναλακτική λύση για τη γραμμή κρούσης είναι ο Λούκας Μπάριος της Κόλο-Κόλο, με τον μάνατζέρ του να δηλώνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει… εμμονή με τον πελάτη του.
Οσον αφορά την αμυντική γραμμή, πρώτος στόχο παραμένει ο Γάλλος Γκαέλ Ζιβέ, ενώ καθημερινά κερδίζει πόντους και ο Αργεντινός Γιόναθαν Μποτινέλι, ο οποίος έχει ιταλικό διαβατήριο και δεν λογίζεται ως ξένος.
Ο Παναθηναϊκός έκανε μία πρώτη κρούση στην ομάδα του Μποτινέλι, Σάν Λορέντζο, ξεκινώντας ουσιαστικά τις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο της Αργεντινής.
Στα υπόψη βρίσκεται πάντα και ο έτερος Γάλλος, Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ, ο οποίος απέρριψε πρόταση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά δήλωσε ότι προτιμά να παραμείνει στην Γαλλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Περιβαλλοντικές οργανώσεις κατά ΥΠΕΝ για την πολεοδόμηση σε περιοχές Natura
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Η γη της ελιάς: Μια απόφαση που προκαλεί αντιδράσεις
- Η Μάρω Κοντού στην Επίδαυρο: Μια αναδρομή σε μια σπουδαία πορεία και μια συγκινητική συνάντηση με το παρελθόν
- Ουγγαρία: Από γραφείο κοντά στο Κοινοβούλιο θα κυβερνήσει ο Μαγιάρ, μακριά από το «Παλάτι» του Όρμπαν
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο για φιλοξενία δύο μικρά παιδιά μετά τον ξυλοδαρμό της μητέρας τους από τον πατέρα τους


