
Ο Ντελόρτε ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Αρη
Την συμφωνία του με τον Αρη ανακοίνωσε ο Αλεχάντρο Ντελόρτε! Ο επιθετικός της Αρχεντίνος Τζούνιορς με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι, αν και η μεταγραφή ήταν έτοιμη να ναυαγήσει, τελικά όλα πήγαν καλά και από την ερχόμενη σεζόν θα φοράει τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
89
Την συμφωνία του με τον Αρη ανακοίνωσε ο Αλεχάντρο Ντελόρτε! Ο επιθετικός της Αρχεντίνος Τζούνιορς με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι, αν και η μεταγραφή ήταν έτοιμη να ναυαγήσει, τελικά όλα πήγαν καλά και από την ερχόμενη σεζόν θα φοράει τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Αρχικά φέρεται να είχε επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η ελληνική ομάδα δήλωσε ότι η μεταγραφή δεν μπορεί να γίνει, καθώς δεν περίσσευε θέση ξένου.
Για τον λόγο αυτό, ο Αρης επέλεξε τον Ρομπέρτο Μπατιόν, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν σταμάτησαν, οι ξένοι έφτασαν τους έξι, και τελικά η μεταγραφή ολοκληρώθηκε, με τον Ντελόρτε να εξηγεί:
«Το καλό είναι ότι ήρθαν και έψαχναν εμένα προσωπικά. Δεν είναι ότι απλά ήθελαν έναν επιθετικό και δεν τους ένοιαζε ποιός θα ήταν. Γι` αυτό και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Είναι ένα είδος εκδίκησης για μένα, γιατί όταν ήμουν στην Μπρέσια στην Ιταλία δεν μπορούσα να παίξω».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ιτούδης για την Χάποελ Τελ Αβίβ: «Ένα πρότζεκτ που συνεχώς εξελίσσεται – Γεμάτη προκλήσεις η σεζόν»
- «Παλλακίδα του καπιταλισμού» – Πώς οι New York Times έριξαν τη Λόρεν Σάντσεζ Μπέζος στη φωτιά
- Η Ισπανία χορηγεί νόμιμο καθεστώς σε μισό εκατομμύριο μετανάστες – Τι προβλέπει το διάταγμα
- Συμβουλές στον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην ακολουθήσει τα βήματα του Μέσι
- Καρδίτσα: Βίντεο ντοκουμέντο με τους δύο ανήλικους δράστες λίγο μετά τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή
- Ελλάδα και 17 ακόμη χώρες χαιρετίζουν τις συνομιλίες Ισραήλ και Λιβάνου – Καλούν σε αποκλιμάκωση




