89

Φαίνεται ότι στον Παναθηναϊκού προτιμούν να… κλείνουν τις δουλειές τους αργά τη νύχτα, καθώς τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (20/6) ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλο, αλλά και του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού, Ερνάν Πεγεράνο! Οι «πράσινοι» πρόσφεραν συνολικά 4 εκατ. ευρώ (2,2 μετρημά και 1,8 από χορηγία για δύο χρόνια) στον ΠΑΟΚ και πέτυχαν την πολυπόθητη μεταγραφή, καθώς ο παίκτης υπέγραψε μέχρι το 2012.

Οι «πράσινοι» τα βρήκαν σε όλα με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και ο παίκτης έφτασε στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αφίχθη λίγο πριν τις 11 το βράδυ στο «Ελ. Βενιζέλος» και με συνοδεία τον Γιώργο Γεωργιάδη και τον μάνατζέρ του κ. Αποστολόπουλο κατευθύνθηκαν στα γραφεία του προέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Πατέρα για να βάλει την υπογραφή του στο τετραετές συμβόλαιο που είχαν ετοιμάσει οι «πράσινοι» ικανοποιώντας παράλληλα οποιονδήποτε άλλο όρο τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων!

Στις συζητήσεις έλαβε μέρος και ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Αντωνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις από τα γραφεία, μεταφέρθηκαν στο κότερο του κ. Πατέρα και τελικά οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία!

Με 2,2 εκατ. ευρώ και χορηγία ύψους 1,8 εκατ. ευρώ ο παίκτης υπέγραψε μέχρι το 2012 και έτσι, οι «πράσινοι» δαπανώντας 4 εκατ. ευρώ πέτυχαν την πολυπόθητη μεταγραφή!

Πήρε και τον Ερνάν Πεγεράνο

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, Ερνάν Πεγεράνο, όπως ανακοίνωσε η πρώην πλέον ομάδα του Βελέζ Σάρσφιλντ.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η ομάδα της Αργεντινής, τονίζει πως «την Παρασκευή (20/6) επήλθε συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Βελέζ Σάρσφιλντ για τη μεταγραφή του Ερνάν Ντάριο Πεγεράνο.

Το ποσό με το οποίο επήλθε η συμφωνία ανέρχεται στα 3.735.000 ευρώ και θα καταβληθούν τοις μετρητοίς». Ο παίκτης αναμένεται στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο.

Η μεταγραφή είναι «προϊον» του σκάουτινγκ του Χουάν Ραμόν Ρότσα και πέρασε από… σαράντα κύματα, καθώς ο παίκτης φερόταν να έχει συμφωνήσει σε όλα με την ισπανική Αλμερία για την απόκτηση του! Ο 24χρονος (4/6/84) αργεντινός αμυντικός αγωνιζόταν από το 2003 στη Βελέζ, της οποίας αποτελούσε βασικότατο στέλεχος.

Το who is who
ΟΝΟΜΑ: Ερνάν Πεγεράνο
ΗΜ. ΓΕΝ: 4/6/1984
ΧΩΡΑ: Αργεντινή
ΟΜΑΔΑ: Βελέζ Σάρσφιλντ
ΥΨΟΣ-ΒΑΡΟΣ: 1,83-72 κιλά

Συμμετοχές-γκολ
2003-04: Βελέζ 8, 0
2004-05: Βελέζ 6, 0
2005-06: Βελέζ 28, 0
2006-07: Βελέζ 31, 0
2007-08: Βελέζ 35, 0

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ