66

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τόρστεν Φρίνγκς, στον προημιτελικό με την Πορτογαλία την Πέμπτη. Ο Γερμανός μέσος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Αυστρία και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά.

«Ο Τόρστεν είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Το ιατρικό επιτελείο κάνει ό,τι είναι απαραίτητο, αλλά η απόφαση για τη συμμετοχή του θα παρθεί λίγες ώρες πριν τον αγώνα» δήλωσε ο προπονητής της Γερμανίας, Γιόκιμ Λεβ.

Ο Φρινγκς, που μετράει 75 διεθνείς συμμετοχές και 10 γκολ, είναι ο δεύτερος μεγάλος «πονοκέφαλος» για τον Λεβ, που επίσης ανησυχεί για την κατάσταση του Λούκας Ποντόλσκι. Ο πρώτος σκόρερ των «πάντσερ» στο EURO 2008 (3 γκολ) πονάει στη γάμπα και παραμένει αμφίβολος για τον προημιτελικό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ