
Ο Καρεμπέ γιορτάζει τα γενεθλιά του με την πρωταθήτρια κόσμου 1998
Εχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του γαλλικού ποδοσφαίρου και τυγχάνει πλήρους σεβασμού και εκτίμησης από τους πρώην συμπαίκτες του. Ο λόγος για τον Κριστιάν Καρεμπέ που το ερχόμενο Σάββατο διοργανώνει μία αναμέτρηση «από τα παλιά», στην γεννέτειρα του, Νουμέα.
26
Εχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του γαλλικού ποδοσφαίρου και τυγχάνει πλήρους σεβασμού και εκτίμησης από τους πρώην συμπαίκτες του. Ο λόγος για τον Κριστιάν Καρεμπέ που το ερχόμενο Σάββατο διοργανώνει μία αναμέτρηση «απ΄τα παλιά», στην γεννέτειρα του, Νουμέα.
Οπως είναι φυσικό, στον αγώνα θα λάβουν μέρος οι περισσότεροι από τους «τρικολόρ» που το 1998 στέφθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές. Για αυτόν τον λόγο, έφτασαν σήμερα στην Νουμέα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, καθώς και οι Ζιντάν, Μπλαν, Πιρές, Λιζαραζού, Λαμά και Τζορκαέφ. Αναφερόμενος στον Καρεμπέ, ο Λιζαραζού, τόνισε: «Είναι μία εκπληκτική προσωπικότητα και είμαστε εδώ για να τον ευχαριστήσουμε. Υπάρχουν άρρηκτοι δεσμοί μεταξύ μας και είμαστε ευτυχείς που θα τιμήσουμε τον Κριστιάν. Παράλληλα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τον τόπο που γεννήθηκε».
Ο αγώνας θα γίνει με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 37 ετών του Καρεμπέ, που τον Οκτώβριο του 2005 αποχώρησε από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ενώ αναφερόμενος στην επιστροφή του, σχολίασε: «Είναι υπέροχο να επιστρέφεις στο σπίτι σου. Είμαι υπερήφανος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα 16 χρόνια της πλούσιας καριέρας του, ο Καρεμπέ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Γαλλίας με την Ναντ (1995), το Μουντιάλ 1998, το EURO 2000 και το τσάμπιονς λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης (1998 και 2000).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πικέρμι: Μετωπική σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο – Νεκρός ο οδηγός μηχανής
- Βουλή: Το βαρύ κλίμα στη ΚΟ της ΝΔ, η αβεβαιότητα και οι αντιπαραθέσεις για τις άρσεις ασυλίας των «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Μαΐου κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ αυτή την Κυριακή
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- «Πυρ ομαδόν» κατά Μητσοτάκη από την αντιπολίτευση για το Κράτος Δικαίου – «Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός»
- Ωδή στην πιο τρελή χρονιά της δεκαετίας του ’90




