
Φαβορί για την πρώτη θέση των πλέι οφ χαρακτήρισε ο Μανούτσο τον ΠΑΟ
«Φαβορί», χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο πρωταγωνιστής του αγώνα με τον Πανιώνιο, Μανούτσο Γκονσάλβες, αναφορικά με την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι-οφ, που οδηγεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League της νέας σεζόν.
89
«Φαβορί», χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο πρωταγωνιστής του αγώνα με τον Πανιώνιο, Μανούτσο Γκονσάλβες, αναφορικά με την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι-οφ, που οδηγεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League της νέας σεζόν.
Ο φορ από τον Ανγκόλα, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ του τριφυλλιού, δεν ξεκαθάρισε αν του χρόνου θα παραμείνει στο τριφύλλι ή θα επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον εξάμηνο δανεισμό του. Από την άλλη πλευράς, ο Λάμπρος Χούτος χαρακτήρισε «δίκαιο» το αποτέλεσμα, ενώ χαρακτήρισε όνειρο τη συμμετοχή στο Euro-2008 με την Εθνική ομάδα.
«Είμαι πολύ καλά. Ηταν μια σημαντική νίκη, γιατί ήδη έχουμε χάσει τον μεγάλο μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα και τώρα πρέπει να πετύχουμε τον στόχο της 2ης θέσης, για να βγούμε στο Champions League» είπε αρχικά ο Μανούτσο.
Σχολιάζοντας το παιχνίδι, τόνισε: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και πιέσαμε τον Πανιώνιο, όμως στο δεύτερο μέρος μειώθηκε απόδοσή μας, ανέβηκε και ο Πανιώνιος που δεν είχε τίποτα να χάσει και κινδυνέψαμε, ευτυχώς χωρίς να το πληρώσουμε. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, για να συνεχίσουμε καλύτερα».
Για τη συνέχεια των πλέι-οφ, είπε: «Είμαστε φαβορί αυτή τη στιγμή, αφού εμείς είμαστε στην 1η θέση. Ομως, πρέπει να συνεχίσουμε με καλές εμφανίσεις και να παραμείνουμε εκεί σε δύο εβδομάδες που τελειώνουν τα πλέι-οφ».
Για τον εαυτό του και την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, ο φορ από την Ανγκόλα δήλωσε: «Οσο περνάει ο καιρός, τόσο καλύτερα για μένα. Θέλω να συνεχίσω έτσι μέχρι το τέλος, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».
Για το ενδεχόμενο παραμονής του στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν, δήλωσε: «Δεν το ξέρω, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τίποτα. Εξαρτάται από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυρίως. Εγώ στο τέλος σεζόν πρέπει να πάω εκεί και μετά θα αποφασιστεί τι θα γίνει…».
Ο Λάμπρος Χούτος δήλωσε: «Εγινε καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε, ενώ ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να πετύχει δύο γκολ. Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν μπορώ να πω πως ήταν άδικο το αποτέλεσμα. Εμείς θέλαμε τη νίκη, καθώς στην έδρα μας θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Παίξαμε καλά, σταθήκαμε όπως έπρεπε, αλλά δεν γίνεται πάντα να κερδίζεις…».
Σε ερώτηση αν σκέφτεται το ενδεχόμενο συμμετοχής στο Euro-2008 με την Εθνική μας, απάντησε: «Δεν σκέφτομαι το Euro. Προέρχομαι από μεγάλη αποχή και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε με υγιή ομάδα και παίζω ξανά ποδόσφαιρο. Πάντως, είναι όνειρο κάθε παίκτη να εκπροσωπήσει την Εθνική του και φυσικά είναι κάτι που το επιθυμώ. Είναι τιμή για όλους, άρα θα είναι τιμή και για μένα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέες εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]





